Ξεκάθαρη η ήττα Σαμαρά

Ξεκάθαρη η ήττα Σαμαρά

 

H ήττα Σαμαρά είναι ότι ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ έχω ζήσει πολιτικά τα τελευταία 30 χρόνια. Ένας πολιτικός που ψεύδεται καθημερινά, που έχει στείλει,εκατομμύρια ανθρώπους στην απελπισία, που πουλά ανύπαρκτα πλεονάσματα και εικονική ανάπτυξη, έκανε ένα ακόμη βήμα τσαμπουκά : Επέβαλε τα δικά του πρόσωπα παντού ως υποψήφιους προσπαθώντας ένα διπλό στόχο. Και να κερδίσει τις εκλογές και να μετατρέψει τη ΝΔ σε ΔΙΚΟ του κόμμα.

Έρχονται οι πολίτες και με την ψήφο τους ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΆ, τον μακιαβέλι πρωθυπουργό. Χάνει παντού και μάλιστα με κρότο. Θα φύγει από την κυβέρνηση μετά από την τιμωρητική αυτή ήττα του; ΟΧΙ.

Η γραμμή του θα είναι : 1) Άλλο εκλογές ΟΤΑ, άλλο εθνικές. 2) Έλαβα το μήνυμα. 3) Συνεχίζω μέχρι το 2016, έχω την ευθύνη να διασώσω την χώρα.

Όπως σας το έχω ξαναγράψει, ο κ. Σαμαράς θα προσπαθήσει να "αδυνατίσει" και την επερχόμενη συντριβή των ευρωεκλογών και θα αφοσιωθεί στο να συγκεντρώσει τους 180 για την εκλογή Προέδρου ώστε να συνεχίσει να κυβερνά. Το πως θα το πετύχει είναι απλό. θα κάνει ανασχηματισμό και θα τοποθετήσει στη νεα κυβέρνηση βουλευτές που θα τους φέρει με μεταγραφή από ΑΝΕΛ, ανεξάρτητους κ.α.

Με λίγα λόγια ο μόνος τρόπος να πέσει ο Σαμαράς είναι να χάσει το 51% στη Βουλή. Όσο ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κ.α του δίνουν την πλειοψηφία ο κ. Σαμαράς δεν πέφτει. Όμως: Την ερχόμενη Κυριακή πρέπει να ολοκληρωθεί η συντριβή του. Τιμωρήστε αυτόν που συστηματικά ψευδόμενος έχει αποτύχει παντού. Και στην οικονομία και στην δημοκρατία και στο πολιτικό ήθος που τόσο έχει ανάγκη κάθε χώρα στα δύσκολα.