Ο Φάρατζ θα εισέλθει στην Ευρωβουλή για να την καταγγέλλει - Απώλειες στις δημοτικές εκλογές για Εργατικούς και Συντηρητικούς λόγω Brexit

Ο Βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ βρήκε  πάλι τον τρόπο να προσελκύσει ψηφοφόρους χωρίς να εκφράζει τίποτε πέραν των τσιτάτων που εκτοξέυει χωρίς κανένα πραγματικό περιοχόμενο.

Βλέποντας ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα ρέύμα υπερ του Brexit ίδρυσε νέο νέο Κόμμα που θα λέγετει...Brexit και θα κατέλθει στις ευρωεκλογές όπου αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων κυρίως Συντηρητικών, 

Δηλαδή εκλέγοντας ευρωβουλευτές ο Φάρατζ θα πληρώνεται από την ΕΕ για να την καταγγέλλει και να την λοιδωρεί από τα έδρανα της ευρωβουλής!

Στο μεταξύ, Βρετανοί πολίτες, εκφράζοντας τη διαφωνία τους για τον χειρισμό του Brexit από τους Συντηρητικούς, αλλά και τους Εργατικούς. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, οι Συντηρητικοί έχασαν τον έλεγχο 16 δήμων και απώλεσαν περισσότερες από 400 έδρες δημοτικών συμβούλων σε όλη τη χώρα.

Οι Εργατικοί, από τη μεριά τους, έχασαν δύο δήμους και περισσότερες από 70 έδρες δημοτικών συμβουλίων. Σε χθεσινές δηλώσεις της, η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υπογράμμισε ότι το μόνο δίδαγμα των εκλογών ήταν ότι οι ψηφοφόροι απαιτούν την ταχεία προώθηση του Brexit, επαναλαμβάνοντας την έντονη προσωπική της διαφωνία με τη διενέργεια δεύτερου δημοψηφίσματος.

Νικητές των εκλογών μπορούν να χαρακτηριστούν οι φιλοευρωπαϊστές Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, που απέκτησαν τον έλεγχο οκτώ δήμων και περισσότερων των 300 εδρών σε δημοτικά συμβούλια. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν πολλά ανεξάρτητα τοπικά κόμματα, που κατέκτησαν συνολικά δύο δήμους και 215 έδρες σε δημοτικά συμβούλια. Ικανοποιημένα εμφανίζονταν χθες και στελέχη των Πρασίνων, οι οποίοι απέκτησαν τον έλεγχο 34 εδρών σε δημοτικά συμβούλια. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης