Η έρευνα στα γραφεία του Κοέν ανησυχεί το επιτελείο Τραμπ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί στους συμμάχους του προέδρου Τραμπ η έρευνα στα γραφεία και στο σπίτι του δικηγόρου του, Μάικλ Κοέν.

Συνεργάτες του προέδρου Τραμπ φοβούνται ότι ο Κοέν θα μπορούσε να επιτύχει συμφωνία με τους εισαγγελείς, εξασφαλίζοντας ασυλία και αποκαλύπτοντας επιβαρυντικά στοιχεία για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Τραμπ.

Τη Δευτέρα, ομοσπονδιακός δικαστής της Νέας Υόρκης μελέτησε τα κατασχεθέντα στοιχεία από το γραφείο και την κατοικία του Κοέν, που περιλαμβάνουν έγγραφα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ άκουσε και την κατάθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006.

Ο δικαστής απέρριψε, μάλιστα, αίτημα της υπερασπιστικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου για σφράγισμα των κατασχεθέντων εγγράφων, τα οποία θα αποτελέσουν τελικά μέρος της δικογραφίας.

Στο μεταξύ, ο Κοέν αποκάλυψε τη Δευτέρα στην κατάθεσή του ότι ο τηλεοπτικός σχολιαστής του ειδησεογραφικού δικτύου Fox News και φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, Σον Χάνιτι, είναι πελάτης του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης