Το Star δεν χρωστά ούτε ευρώ αλλά μπορεί να χάσει την άδεια...

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και δεν έχει καμία απολύτως οφειλή προς Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημόσιο, εργαζόμενους κ.α.

Παρά την οικονομική καθαρότητα του καναλιού, τους 407 εργαζόμενους, τα πολυετή συμβόλαια για ταινίες, σίριαλ κ.λ.π. το Star πρέπει να ανταγωνιστεί επιχειρηματίες που απλά πλήρωσαν ένα παράβολο 30.000 ευρώ και δεν προσφέρουν καμία απολύτως εγγύηση για το τι θα παρουσιπάσουν αν πάρουν την δική του άδεια...

Έτσι το κανάλι προσώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της συμμετοχής των εταιριών του Ιβάν Σαββίδη και του Ιωάννη - Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Με τα ασφαλιστικά μέτρα ζητά τον αποκλεισμό των δύο εταιρειών από τις επόμενες φάσεις του διαγωνισμού και την αναστολή της διενέργειας της δημοπρασίας, που έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η συμμετοχή των εταιριών Σαββίδη και Καλογρίτσα παραβιάζει όρους του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιες υπό σύσταση ανώνυμες εταιρίες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ οι δύο εταιρείες δεν περιορίζονται στον τομέα των ΜΜΕ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης