Σε βαρύ κλίμα έγινε η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο Μενίδι - Θα το πάμε μέχρι το κόκκαλο, είπε ο πατέρας του

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε χθες η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστήχημα στο Μενίδι, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο πατέρας του άτυχου παιδιού μίλησε επαναλαμβάνοντας πως θα κινηθεί νομικά, για να φτάσει την υπόθεση «μέχρι το κόκκαλο, όσο πάει».

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φεύγει 19 χρονών παιδί...», ανέφερε ο πατέρας του θύματος, προσθέτοντας, αναφορικά με την ταυτοποίηση του οδηγού του τρίτου οχήματος: «Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι θεωρώ. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο ένας πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες».

«Θα πάει νομικά η υπόθεση, όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, γίνεται δεν γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Μην πάθει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο και να μάθουν και οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι πίσω το παιδί μου, αλλά να μην πάρουν του αλλουνού» πρόσθεσε.

«1.000 άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί. Ακόμα και μια γάτα να σκοτώσει κάποιος, είναι εγκληματίας και πρέπει να παραδίνεται» είπε ακόμα ο πατέρας του 19χρονου, ενώ σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται εκείνος και η σύζυγός του, είπε: «Είμαστε 3-4 μέρες συνέχεια με φάρμακα».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης