Ο ΟΠΑΠ πρέπει να "κατεβάσει" το σποτ που απαξιώνει τις Μεταφορές...

Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες καμπάνιες ("άσε το θείο και πιάσε το τζόκερ" και "ας τα έχουμε διπλά"), ο ΟΠΑΠ λανσάρει μια νέα καμπάνια η οποία είναι εντελώς δυσφημιστική για τον κλάδο των Μεταφορών! Ένας φορτηγατζής ενώ έχει κερδίσει το τζόκερ εξακολουθεί να είναι άξεστος, αγροίκος και κακοντυμένος, όταν φθάνει στην έπαυλή του όπου ο υπηρέτης του είναι πιο... κύριος από αυτόν!

Το σποτ περιγράφει έναν ολόκληρο κλάδο μέσα από την εικόνα ενός απαίδευτου και αμόρφωτου φορτηγατζή και αυτό είναι άδικο. Οι Μεταφορές είναι σήμερα ένας νευραλγικός τομέας που αξιοποιεί πολλές διαφορετικές επιστήμες για να διεκπαιρεώσει ένα εξόχως σημαντικό έργο: Χωρίς τις Μεταφορές δεν θα υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία, καύσιμα στα πρατήρια τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ, πρώτες ύλες στην βιομηχανία κ.ο.κ. Ασχολούνται δε χιλιάδες άνθρωποι με σπουδές και κουλτούρα.

Το σποτ είναι εντελώς αποτυχήμένο και ο ΟΠΑΠ, που έχει αποδείξει ότι έχει και ευαισθησίες και... χιούμορ οφείλει να το "κατεβάσει". Υπάρχουν κι άλλες ιδέες έτσι δεν είναι;

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης