Οι Τράπεζες κλείνουν οριστικά από Δευτέρα - Δεν θα δίνουν χρήματα ούτε από τα ΑΤΜ - Καθολικό κραχ

Από την ερχόμενη Δευτέρα οι ελληνικές Τράπεζες ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ μη δίνοντας χρήματα ούτε από τα ΑΤΜ. Δεν θα δίνουν ούτε 20 ευρώ την ημέρα γιατί απλούστατα δεν θα έχουν καθόλου χρήγματα.

Οι τράπεζες όχι μόνο δεν θα ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα παραμείνουν κλειστές όχι μόνο επί 5 εργάσιμες ημέρες όπως ανακοινώθηκε, μέχρι την επόμενη Τρίτη, αλλά επ’ αόριστον.

Παράλληλα όπως εξηγεί ο κ. Κ. Καλλίτσης στην "Καθημερινή". επειδή οι εγγυήσεις που μπορούν να δώσουν οι ελληνικές τράπεζες αξιολογούνται ως «σκουπίδια» και ισχύουν κατά παράβαση των γενικών κανόνων, μόνο εφόσον η χώρα μας είναι σε πρόγραμμα, κι επειδή οι τράπεζες δεν διαθέτουν ρευστότητα για να την επιστρέψουν, υποχρεωτικά θα κηρύξουν πτώχευση.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι ελληνικές τράπεζες θα πτωχεύσουν -τέλος. Αν δεν γίνει συμφωνία και αν, επιπλέον, από το δημοψήφισμα δεν προκύψει ένα ισχυρό «ναι» για την Ελλάδα στην Ευρώπη, σε μία εβδομάδα, την επόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, θα ξεσπάσει ο Αρμαγεδδών.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ

Παράλληλα το κράτος μη έχοντας χρήματα για να πληρώσει οτιδήποτε, από Δευτέρα θα εκδίδει τα λεγόμεν IOU (σου χρωστάω) που στην ουσία είναι η δραχμή πριν την κυκλοφορήσουν μετά από λίγους μήνες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης