Δ. Μακεδονία: Σε ποιους οδικούς άξονες χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Με αντιολισθητικές αλυσίδες πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων σε επαρχιακούς δρόμους περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας λόγω του χιονιού που έφερε η κακοκαιρία «Φοίβος».

Αναλυτικά, στην ΠΕ Γρεβενών χρειάζονται αλυσίδες από το 13ο έως 54ο χλμ της επαρχιακής οδού Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 13ο έως 45ο χλμ Γρεβενών – Βασιλίτσας, από το 13ο έως 45ο χλμ Γρεβενών – Περιβολίου και από το 13ο έως 25ο χλμ της Επαρχιακής οδού Γρεβενών – Σπηλαίου.

Στην ΠΕ Κοζάνης χρειάζονται αλυσίδες στο 76ο έως 97ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων, στην θέση Πεντάλοφο, επίσης με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από το 18ο έως 24,5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 32ο έως 45ο χλμ. του δρόμου Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης ) και σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της ΠΕ Καστοριάς.

Στην ΠΕ Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο έως 52ο χλμ της Εθνικής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 20ο έως 30ο χλμ του δρόμου Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 31ο έως 37ο χλμ Φλώρινας – Πρεσπών, από το 7ο έως 9ο χλμ της Επαρχιακής οδού Αετού – Νυμφαίου και σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης