Στην κοινή συνεδρίαση των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου, του Β΄ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ κ. Παπαναστασίου και του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, συμμετείχε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει:
“Εκφράσαμε τις παρατηρήσεις μας για τα τρέχοντα ζητήματα αλλά και για τον Νέο Κώδικα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επιμένουμε στη χρηματοδότηση, στη στελέχωση, στην εξάλειψη της γραφειοκρατίας και στην ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού με πρόσθετες υπηρεσίες και τους αντίστοιχους πόρους.
O Νέος Κώδικας είναι στην ορθή κατεύθυνση και αναντίλεκτα θα αποτελέσει το σκαλοπάτι για μεταγενέστερες γενναίες μεταρρυθμίσεις με στόχο την πλήρη αυτονομία και αυτοτέλεια των Δήμων.”












