• Εταιρικό Προφίλ
  • Έντυπη Έκδοση
  • Συνδρομή
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025
Molonoti News
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πάτρα
    • Πάτρα – Νέα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Ατζέντα
    • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Πολιτισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Απόψεις
  • After Hours
    • Lifestyle
► ΗΜΕΡΑ 90.4FM
Molonoti News
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πάτρα
    • Πάτρα – Νέα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Ατζέντα
    • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Πολιτισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Απόψεις
  • After Hours
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Molonoti News
No Result
View All Result

Στον «πάγο» η χώρα έως την Τρίτη-Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία

Molonoti από Molonoti
13 Ιανουαρίου 2025
σε Ελλάδα
5
0
Στον «πάγο» η χώρα έως την Τρίτη-Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία
8
SHARES
126
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ώρες νέο κύμα κακοκαιρίας, σε όλη τη χώρα. Τα έντονα φαινόμενα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, ιδίως στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, ενώ κύρια χαρακτηριστικά είναι οι χιονοπτώσεις αλλά και καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι.

Ίσως σας ενδιαφέρει:

Καταδικάστηκε ο ηλικιωμένος που έβαλε φωτιά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

“Για μειωμένο καταλογισμό του δράστη” κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα 

“Επιτυχημένη η προσπάθειά του για ποιοτική απονομή δικαιοσύνης εντός ευλόγου χρόνου” για το ΣτΕ

Την ίδια ώρα, επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση του προβλημάτων που θα δημιουργήσει η κακοκαιρία, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα αρχίσει να εξασθενεί την Τρίτη.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί, με τις χιονοπτώσεις να επεκτείνονται κατά τόπους σε ακόμη χαμηλότερα υψόμετρα.

Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία

Σημειώνεται πως την Κυριακή συνεδρίασε η επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια για την αξιολόγηση των νέων μετεωρολογικών δεδομένων και τα μέτρα που η Πολιτική Προστασία εισηγήθηκε είναι τα εξής:

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων έως Δευτέρα στις 14:00

α) Στην Εγνατία Οδό, από τα διόδια Δροσοχωρίου έως τα διόδια Πολυμύλου

β) Από τον κόμβο Καλαμπάκας του Ε65 στο επαρχιακό δίκτυο προς Παναγιά Ε06 και από Γρεβενά Ε015 πρός τους κόμβους της Εγνατίας.

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το δίκτυο των Περιφερειών Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Δυτικής Θεσσαλίας.

Ακυρώνονται δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Στην ακύρωση προγραμματισμένων δρομολογίων, λόγω της κακοκαιρίας, προς κοντινές περιοχές εντός του νομού, προχωράει και το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εκτός από κάποια δρομολόγια σήμερα που δεν πραγματοποιήθηκαν χθες, σήμερα δεν θα γίνουν τα δρομολόγια: 06:15 Λαγκαδάς- Βερτίσκος, 06:30 Λαγκαδάς- Σοχός- Αρέθουσα και το πρώτο από Σοχό προς Λαγκαδά.

Πολλά προβλήματα από την χιονόπτωση

Πέντε περίπου λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν χθες στη Νάουσα, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια και από την πυροσβεστική στήθηκε επιχείρηση για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες και να κινηθούν κανονικά τα λεωφορεία.

Συγκεκριμένα λόγω του χιονιού στο δρόμο, «κόλλησε» ένα λεωφορείο, στο δρόμο από το χιονοδρομικό προς τη Νάουσα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια και όσα ακολουθούσαν. Με την επιχείρηση της πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν 98 άτομα, από τα πρώτα λεωφορεία στην πυροσβεστική υπηρεσία Νάουσας, μετακινήθηκε το πρώτο λεωφορείο και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε στα παραθαλάσσια κατά περιόδους χιονόνερο που τοπικά θα εναλλάσσεται με χιονόπτωση, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα κατά περιόδους θα εκδηλώνονται χιονοπτώσεις. Το βράδυ και τη νύχτα προς Τρίτη είναι πιθανό να χιονίσει σε όλες τις περιοχές.

Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν αποτυπώνεται με μπλε αποχρώσεις η εκτιμώμενη κατανομή των βροχοπτώσεων, με ροζ αποχρώσεις η εκτιμώμενη κατανομή των χιονοπτώσεων και με κίτρινες αποχρώσεις οι περιοχές όπου εκτιμάται ότι θα εκδηλωθεί χιονόνερο. Οι χάρτες αναφέρονται στα διαστήματα Κυριακή 12/01, 23:00 – Δευτέρα 13/01,02:00, Δευτέρα 13/01, 08:00 – 11:00 και Δευτέρα 13/01, 11:00 – 14:00.

Καιρός: Στον «πάγο» η χώρα έως την Τρίτη – Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία
Καιρός: Στον «πάγο» η χώρα έως την Τρίτη – Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία
Καιρός: Στον «πάγο» η χώρα έως την Τρίτη – Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία

Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία

Σημειώνεται πως την Κυριακή συνεδρίασε η επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια για την αξιολόγηση των νέων μετεωρολογικών δεδομένων και τα μέτρα που η Πολιτική Προστασία εισηγήθηκε είναι τα εξής:

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων έως Δευτέρα στις 14:00

α) Στην Εγνατία Οδό, από τα διόδια Δροσοχωρίου έως τα διόδια Πολυμύλου

β) Από τον κόμβο Καλαμπάκας του Ε65 στο επαρχιακό δίκτυο προς Παναγιά Ε06 και από Γρεβενά Ε015 πρός τους κόμβους της Εγνατίας.

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το δίκτυο των Περιφερειών Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Δυτικής Θεσσαλίας.

Χιόνια σε Θεσσαλονίκη, δυτική Μακεδονία και Ροδόπη

Από τις 10 περίπου το πρωί της Κυριακή ξεκίνησε η χιονόπτωση στα ορεινά των δήμων Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, η οποία αν και εξασθένησε για λίγο σε ορισμένα σημεία, συνεχίζει με σταθερή ένταση από τις 14:00 το μεσημέρι έως και αυτήν την ώρα. Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι σε ετοιμότητα και ήδη γίνονται από νωρίς αποχιονισμοί και ρίψεις άλατος όπου χρειάζεται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο με προτεραιότητα στο εθνικό, χωρίς ωστόσο να καταγράφονται προβλήματα με αποκλεισμούς οικισμών και οδικών τμημάτων. Αποχιονισμοί γίνονται από μηχανήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και των τοπικών δήμων.

Η κίνηση όλων των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και μεταξύ οικισμών που σημειώνεται χιονόπτωση γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Στον δήμο Ορεστιάδας χιονίζει από χθες το πρωί, ενώ στους οικισμούς των περιοχών Τριγώνου και Κυπρίνου, μέχρι το ύψος των Καστανεών χρειάστηκαν αποχιονισμοί και ρίψη άλατος. Όπως είπε στο ertnews, ο δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος, για σήμερα Δευτέρα (13/01), λήφθηκε η απόφαση να μην λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί των δημοτικών ενοτήτων Κυπρίνου και Τριγώνου. Σημειώνεται, ότι χιονίζει και εντός της πόλης της Ν. Ορεστιάδας με το οδόστρωμα να παραμένει ανοιχτό.

Χιονόπτωση επικρατεί επίσης, από χθες το πρωί και στον δήμο Διδυμοτείχου. Στην πόλη των κάστρων, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Ρωμύλο Χατζηγιάνογλου, το χιόνι δεν έχει επηρεάζει το εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης, ενώ σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μεταξάδων, από το πρωί βρίσκονται μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες. Αυτή τη στιγμή πυκνή χιονόπτωση καταγράφεται στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου, ενώ ο τοπικός δήμος έχει ήδη αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά για Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία στους οικισμούς του Μεγάλου Δερείου, Ρούσσας, Σιδηροχωρίου, Αγριάνης και Σιδηρούς.

Οι πρώτες νιφάδες έπεσαν χθες και στη Θεσσαλονίκη, σε περιοχές όπως Ωραιόκαστρο, Χορτιάτη, Πεύκα, αλλά και στο κέντρο της πόλης (χιονόνερο και μικρή χιονόπτωση), ενώ το κρύο είναι τσουχτερό.

Στη Δυτική Μακεδονία έχει ξεκινήσει η χιονόπτωση στη Φλώρινα, ενώ στα λευκά «ντύνονται» και Καστοριά, Κοζάνη και Γρεβενά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα, ενώ όσοι κινούνται στα ορεινά της Φλώρινας πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονολάστιχα, όπως και σε ορεινές διαβάσεις σε Κοζάνης-Γρεβενών-Καστοριάς που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Επί ποδός είναι τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα χρειάζονται στο ορεινό οδικό δίκτυο Δρανίας – Οργάνης – Σμιγάδας – Άνω Βυρσίνης –Καρδάμου – Κύμης, καθώς επίσης και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κέχρου – Χλόης.

Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025 τα σχολεία του ορεινού όγκου του Δήμου Μετεώρων, με απόφαση του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και της μεγάλης πτώσης της θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Α/ βάθμιας Εκπαίδευσης σε Χρυσομηλιά, Αμπέλια, Οξύνεια, Αγιοφύλλο, Ασπροκκλησιά και Παναγία και της Β/ βάθμιας Εκπαίδευσης σε Αμπέλια και Οξύνεια.

Με ανακοίνωσή τους οι δήμοι Ωραιοκάστρου, Παύλου Μελά και Λαγκαδά ενημερώνουν ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά. Όπως σημειώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου: «Η απόφαση λήφθηκε με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητριών και μαθητών, με αφορμή την πρόγνωση της ΕΜΥ για έντονες χιονοπτώσεις». Ο Δήμος Λαγκαδά, τονίζει ότι: «Η απόφαση της Δημάρχου Λαγκαδά, Νίκης Ανδρεάδου, λήφθηκε με γνώμονα την προστασία της ακεραιότητας μαθητών και εκπαιδευτικών, αλλά και για να γίνει η επιβεβλημένη εκτίμηση τυχόν ζημιών στις εγκαταστάσεις και τους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων».

Παράλληλα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων, στο δήμο Χαλκηδόνας, στις δημοτικές κοινότητες Ακροποτάμου, Προχώματος, Βαθυλάκκου, Νέας Μεσημβρίας και Ξηροχωρίου, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου και οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι σχολικές μονάδες θα μείνουν κλειστές και στο δήμο Βόλβης. Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι εκπαιδευτικές δομές ειδικής εκπαίδευσης (Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο, Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ΚΔΑΠ -ΜεΑ Δήμου) θα μείνουν κλειστές, εξαιτίας της χιονόπτωσης και της επιδείνωσης του καιρού.

Με απόφαση του Δημάρχου Αρριανών Χουσεΐν Ερδέμ, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, συμπεριλαμβανομένου και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα 13 Ιανουαρίου λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ακυρώνονται δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Στην ακύρωση προγραμματισμένων δρομολογίων, λόγω της κακοκαιρίας, προς κοντινές περιοχές εντός του νομού, προχωράει και το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εκτός από κάποια δρομολόγια σήμερα που δεν πραγματοποιήθηκαν χθες, σήμερα δεν θα γίνουν τα δρομολόγια: 06:15 Λαγκαδάς- Βερτίσκος, 06:30 Λαγκαδάς- Σοχός- Αρέθουσα και το πρώτο από Σοχό προς Λαγκαδά.

Πολλά προβλήματα από την χιονόπτωση

Πέντε περίπου λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν χθες στη Νάουσα, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια και από την πυροσβεστική στήθηκε επιχείρηση για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες και να κινηθούν κανονικά τα λεωφορεία.

Λεωφορεία αποκλείστηκαν στα χιόνια στα Τρία Πέντε Πηγάδια (8)

Συγκεκριμένα λόγω του χιονιού στο δρόμο, «κόλλησε» ένα λεωφορείο, στο δρόμο από το χιονοδρομικό προς τη Νάουσα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια και όσα ακολουθούσαν. Με την επιχείρηση της πυροσβεστικής μεταφέρθηκαν 98 άτομα, από τα πρώτα λεωφορεία στην πυροσβεστική υπηρεσία Νάουσας, μετακινήθηκε το πρώτο λεωφορείο και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Tags: Ελλάδα
Share3Tweet2
Molonoti

Molonoti

Προτείνουμε για εσάς:

Καταδικάστηκε ο ηλικιωμένος που έβαλε φωτιά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

18 Ιουλίου 2025
0
126
Καθολική αποχή την Παρασκευή των δικηγόροι Πάτρας για το νέο φορολογικό

76χρονος που καταγγέλθηκε από την 48χρονη σύζυγό του, ότι την απείλησε και την χτύπησε, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, ενώ για να την εκδικηθεί έβαλε και φωτιά στο...

ΠερισσότεραDetails

“Για μειωμένο καταλογισμό του δράστη” κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα 

18 Ιουλίου 2025
0
125
“Για μειωμένο καταλογισμό του δράστη” κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα 

Ο ψυχίατρος θεράπων ιατρός του 39χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, στην κατάθεσή του στο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, μίλησε για ενδείξεις μειωμένου καταλογισμού του...

ΠερισσότεραDetails

“Επιτυχημένη η προσπάθειά του για ποιοτική απονομή δικαιοσύνης εντός ευλόγου χρόνου” για το ΣτΕ

18 Ιουλίου 2025
0
126
Νέα αναβολή στο ΣτΕ: Ο παράνομος νόμος Σπρίτζη για τον αποκλεισμό φορτηγών από το 70% του οδικού δικτύου θα συζητηθεί στις 22 Μαίου

Το «χρονικό διάστημα 1.1.2024 - 30.6.2025 υπήρξε ιδιαιτέρως επιτυχημένο για στην προσπάθειά του για ποιοτική απονομή δικαιοσύνης εντός εύλογου χρόνου» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο της Επικρατείας,...

ΠερισσότεραDetails

Εισαγγελική εντολή προκαταρκτικής εξέτασης για τροχαίο έξω από το ΠΑΓΝΗ

18 Ιουλίου 2025
0
126
Εισαγγελική εντολή προκαταρκτικής εξέτασης για τροχαίο έξω από το ΠΑΓΝΗ

Ο τραυματισμός ενός 4χρονου κοριτσιού σε τροχαίο έξω από το ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του και την νοσηλεία του στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ενεργοποίησαν άμεσα...

ΠερισσότεραDetails

Η απολογία του 35χρονου που δολοφόνησε τον Πολωνό καθηγητή

17 Ιουλίου 2025
0
127
Η απολογία του 35χρονου που δολοφόνησε τον Πολωνό καθηγητή

«Αγόρασα το όπλο από την Ομόνοια, πριν 1,5 μήνα αποφάσισα να τον σκοτώσω» ισχυρίστηκε ο καθ' ομολογία δολοφόνος του Πολωνού καθηγητή, που υποστήριξε ότι τα έκανε όλα για...

ΠερισσότεραDetails

Ακούστε Live τον Ημέρα 90.4 FM

90.4FM90.4FM
Listen on myTuner radio!

    Σχετικά Άρθρα

    Εντοπίσθηκε γιγάντια δεξαμενή παγωμένου νερού στον Άρη

    Εντοπίσθηκε γιγάντια δεξαμενή παγωμένου νερού στον Άρη

    19 Ιανουαρίου 2024
    127
    ΕΛ.ΑΣ.: Έλεγχοι για ναρκωτικά έξω από σχολεία στο κέντρο της Αθήνας

    ΕΛ.ΑΣ.: Έλεγχοι για ναρκωτικά έξω από σχολεία στο κέντρο της Αθήνας

    12 Σεπτεμβρίου 2023
    127
    Απειλητικό μήνυμα του Ισλαμικού Κράτους προς τη Δύση: Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ

    Απειλητικό μήνυμα του Ισλαμικού Κράτους προς τη Δύση: Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ

    29 Μαρτίου 2024
    126

    Περισσότερες Κατηγορίες

    • After Hours
    • Lifestyle
    • Top-News
    • Αθλητισμός
    • Απόψεις
    • Ατζέντα
    • Ελλάδα
    • Επιστήμη
    • Κόσμος
    • Νοτιοδυτική Ελλάδα
    • Οικονομία
    • Πάτρα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Πολιτική
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Το σχόλιο της Ημέρας
    • Υγεία
    • Χωρίς Κατηγορία
    Facebook Youtube

    Molonoti.gr

    Ανδρέας Χριστόπουλος

    Εκδότης

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    • After Hours
    • Lifestyle
    • Top-News
    • Αθλητισμός
    • Απόψεις
    • Ατζέντα
    • Ελλάδα
    • Επιστήμη
    • Κόσμος
    • Νοτιοδυτική Ελλάδα
    • Οικονομία
    • Πάτρα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Πολιτική
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Το σχόλιο της Ημέρας
    • Υγεία
    • Χωρίς Κατηγορία

    Επικοινωνία

      • Διαφήμιση – Πληροφορίες:
      • Βορείου Ηπείρου 91 Πάτρα, GR.
      • Τηλ.: (+30) 69399 17 333
    • Email: [email protected]
    • Πολιτική Απορρήτου
    • Έντυπη Έκδοση
    • Επικοινωνία

    © 2024 Molonoti.gr - Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση!

    Welcome Back!

    Login to your account below

    Forgotten Password?

    Retrieve your password

    Please enter your username or email address to reset your password.

    Log In

    Add New Playlist

    No Result
    View All Result
    • Αρχική
    • Πολιτική
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
    • Οικονομία
    • Πάτρα
      • Πάτρα – Νέα
      • Πάτρα – Πολιτισμός
      • Ατζέντα
      • Το σχόλιο της Ημέρας
    • Πολιτισμός
    • Επιστήμη
      • Υγεία
      • Τεχνολογία
    • Απόψεις
    • After Hours
      • Lifestyle

    © 2024 Molonoti.gr - Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση!

    Το molonoti.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας σε αυτό το website συμφωνείται στη χρήση τους. Δείτε περισσότερα στη Πολιτική Απορρήτου.