Υπερήφανη για ένα παλικάρι μόλις 18 ετών είναι η Αχαική πρωτεύουσα, για τις ικανότητές του και τον κόπο του για μελέτη ως μαθητής της Γ΄Λυκείου, που έδωσε φέτος τον δικό του αγώνα για την είσοδό του στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρα;ς.
Πιο αναλυτικά, ο μαθητής του 13ου ΓΕΛ Πάτρας Κωνσταντίνος Κούτρας, έγραψε το απόλυτο 20 στα Μαθηματικά, στη Φυσική και στη Χημεία, συγκεντρώνοντας 19.200 μόρια.
Στις δηλώσεις του τόνισε:
«Κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου με συστηματικό διάβασμα και ισχυρή θέληση, παράγοντες που ελαττώνουν το άγχος και αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές του σχολείου μου, καθώς και τους καθηγητές στο φροντιστήριο όπου παρακολούθησα τα τρία παραπάνω μαθήματα.»