Το ΑΤ Ευπαλίου διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στον Άγιο Νικόλαο Ευπαλίου, με έναν νεκρό ηλικίας μόλις 24 ετών και έναν 37χρονο σοβαρά τραυματισμένο!
Όλα έγιναν όταν αγροτικό αυτοκίνητο με οδηγό 49χρονο που φέρεται να επιχείρησε να στρίψει στον Άγιο Νικόλαο, συγκρούστηκε με δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ενός οδηγού 24 ετών και το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της άλλης μηχανής ηλικίας 37 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο νεκρός όσο και ο τραυματίας είναι από την Πάτρα.
Ο τελευταίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα. Μαζί του και ένας 14χρονος που επέβαινε στο αγροτικό αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ευτυχώς όχι σοβαρά.

Ο δρόμος γέμισε συντρίμμια και η κυκλοφορία διακόπηκε στην ε.ο Ιτέας – Αντιρρίου έως ότου καθαριστεί από τους πυροσβέστες, που έσπευσαν στο σημείο.












