Το τριπλό σοκ μιας αδιανόητης δολοφονίας

Το τριπλό σοκ μιας αδιανόητης δολοφονίας

Η δολοφονία της Καρολάϊν σοκάρει πέρα από αυτό καθ' εαυτό το φοβερό και ανεξήγητο γεγονός. (Ο 32χρονος μπορούσε απλά να χωρίσει...

Θα είχε όλη τη ζωή μπροστά του, ενώ τώρα, πέρα από τις τύψεις, θα αποφυλακιστεί στα 50 του και δεν θα τον περιμένει κανείς έξω από τη φυλακή). 

Το πρώτο σοκ είναι όταν διαπιστώνεις ότι οι "ψεκασμένοι" είχαν δίκιο. Ο άνδρας της τη σκότωσε! Το έγραφαν από την πρώτη στιγμή στο Διαδίκτυο και εμείς τους αποπαίρναμε. 

Το δεύτερο σοκ είναι ότι ο δολοφόνος δεν ήταν ένας από αυτά τα καθάρματα που αποφυλακίστηκαν με το νόμο του Παρασκευόπουλου. Ξέρετε, αυτά τα κτήνη που σιδερώνουν γριούλες και δολοφονούν χωρίς κανένα λόγο. Ο δολοφόνος, είναι ένας από εμάς..!

Το τρίτο σοκ είναι η διαπίστωση ότι έχουμε μια ικανότατη Αστυνομία. Το αποδεικνύει εδώ και πολλά χρόνια επιλύοντας όλες μα ΟΛΕΣ τις σοβαρές υποθέσεις, πλην των εγκλημάτων μαφίας που έχουν παντελή έλλειψη κινήτρων και δολοφόνους μιας χρήσης. Αυτό δεν εμπόδισε όμως τους πολιτικούς της συμφοράς να παρελαύνουν στα κανάλια και να καταγγέλλουν ότι η εγκληματικότητα κάνει πάρτι.

Είναι ακριβώς οι ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ακούν εκκλήσεις από τα στελέχη της ΕΛΑΣ ότι συλλαμβάνουν τους ίδιους και τους ίδιους επί 100 ακόμη και 200 φορές και αφήνονται πάντα αμέσως ελεύθεροι (διότι δεν υπάρχει νόμος να τιμωρεί κλιμακούμενα την κατά συρροή εγκληματικότητα) και όμως: Δεν έκαναν ποτέ μια ερώτηση στη Βουλή να αλλάξει αυτό το καθεστώς,  ούτε σκέφτηκαν να νομοθετήσουν επ΄ αυτού.

Τώρα σοβαρά ερωτώ: Ποιο από τα τρία σας σοκάρει περισσότερο;