Η κοινωνία στοχοποιεί πλέον προσωπικά τον κ. Τσίπρα

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας Έλλην πρωθυπουργός δεν είναι πια στο απυρόβλητο αλλά έχει γίνει πρώτος στόχος για την εξεγερμένη κοινωνία. Οι πολίτες τον θεωρούν καθημερινό ψεύτη και κύριο πρόσωπο των καταστροφών που διαλύουν την χώρα. Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρυφτεί πια (πίσω από άλλους συνεργάτες του).

Το σύνθημα που κυριάρχησε στις σημερινές διαδηλώσεις έιναι χαρακτηριστικό: "Ψέμα κάθε λέξη στο στόμα του Αλέξη". Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε σε τέτοιο βαθμό ευθεία επίθεση σε πρωθυπουργό της χώρας. Άλλα συνθήματα ήσαν "ανοίξτε τις πόρτες να φύγουν οι κότες" και "ανοίξτε τις πύλες να φύγουν οι ξεφτίλες".

Από κοντά και οι αγρότες. Ο Ιωάννης Βάγγος επικεφαλής των αγροτών, μιλώντας σήμερα στο MEGA στοχοποίησε ευθέως τον Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε στον Ορχομενό πριν από 1,5 χρόνο».

Τι είχε κάνει τότε; Είχε ανέβει σε ένα τρακτέρ και καυτηρίαζε το γεγονός ότι ο τότε πρωθυπουργός "δεν τους συναντούσε για να συζητήσει μαζί τους". Ακόμη ξεσπάθωνε κατά των μνημονίων λέγοντας ότι "όσο υπάρχουν μνημόνια λύσεις δεν θα υπάρξουν".

Πώς "απάντησε" σε όλα αυτά ο κ. Τσίπρας; Εν μέσω γενικής κατάρρευσης της ελληνικής κοινωνίας και με όλη την Ελλάδα στην ανεργία και τους δρόμους, δήλωσε στο Bloomperg ότι "το 2016 η Ελλάδα θα... καταπλήξει"! Για ένα πρωθυπουργό που δεν έχει κανένα απολυτως σχέδιο για την χώρα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο του ψέμα μέχρι σήμερα.

Πάντως ένα ζήτημα είναι αν τελικά κυβερνά ο Τσίπρας (δεν κυβερνά...) ή μια ομάδα πίσω και πέριξ αυτού με τον Παππά κεντρικό πρόσωπο (ναι, αυτή κυβερνά...).


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης