Μαξίμου προς Παυλόπουλο: Μόνο εμείς με Ολάντ!

Αν και ο κ. Ολάντ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη καλεσμένος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε από το Προεδρικό Μέγαρο στο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου να μην παραβρίσκονται άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.

Επίσης σύμφωνα με μία εκδοχή, η ελληνική πλευρά ζήτησε να μην έχει ο πρόεδρος Ολάντ άλλες συναντήσεις είτε με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης είτε με παλιούς γνώριμους όπως ο Κώστας Σημίτης και ο Βαγγέλης Βενιζέλος, για να μην υπάρξει απόσπαση και μείωση της σημειολογίας της επίσκεψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με επιμονή του κ.  Προκόπη Παυλόπουλου ενδεχομένως στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο να συμμετάσχει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Ολάντ θα έλθει συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο και από περίπου 70 επιχειρηματίες. Τα κυβερνητικά στελέχη που αναμένεται μέχρι στιγμής να συνοδεύσουν τον πρόεδρο Ολάντ είναι η υπουργός Οικολογίας, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ενέργειας Ségolène ROYAL, η υπουργός Παιδείας Najat VALLAUD-BELKACEM, ο υπουργός Οικονομικών Michel SAPIN, η Υπουργός Πολιτισμού και Επικοινωνίας Fleur PELLERIN, και ο Harlem DÉSIR, Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης