Δεν είπε τίποτε το καινούργιο στο συνέδριο του Economist ο κ. Τσίπρας

Δεν υπήρχαν ειδήσεις στην ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο του Economist. Ο πρωθυπουργός που περίμενε να τελειώσει ο... αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ στη Μαδρίτη για να ανέβει στο βήμα, ξεκίνησε σχολιάζοντας την πρόκριση της ελληνικής ομάδας λέγοντας "στην Ευρώπη πάμε καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα".

Ο πρωθυπουργός δεν είπε ούτε μια λέξη για το σχέδιο ανάπτυξης της χώρας, έκανε έναν απολογισμό των 100 ημερών ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και επανέλαβε τα γνωστά κλισέ για τον σεβασμό στη δημοκρατία και την αποτυχία των μνημονίων.

Βεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για μισθούς και συντάξεις, τόνισε ότι η συμφωνία με τους δανειστές πρέπει να κλείσει και η προϋπόθεση είναι να είναι έντιμη και αμοιβαία επωφελής.

«Δεν μπορεί κάποιοι να έχουν στο μυαλό ότι θα δοκιμάζονται οι αντοχές της Ελλάδας και θα ξεθωριάζουν οι κόκκινες γραμμές» τόνισε ο πρωθυπουργός και απαρίθμησε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης τις πρώτες 100 ημέρες σε απάντηση όσων ασκούν κριτική ότι «έχουμε ξεχάσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης