Στα χέρια της Αστυνομίας ο δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο δολοφόνος του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Πρόκειται για έναν νεαρό Ρουμάνο 25 ετών, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία ήταν στη λίστα των υπόπτων της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Ρουμάνος Στεφάν Σ. συνελήφθη χθες στην πλατεία Βικτωρίας (Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων των δραστών).

Στην αρχή τηρούσε σιγήν ιχθύος απέναντι στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ωστόσο μετά την πολύωρη ανάκριση ομολόγησε πως ήταν αυτός που βρέθηκε στο σπίτι του Μένη Κουμανταρέα στην Κυψέλη και μετά από έντονη λογομαχία  έσπρωξε τον 83χρονο συγγραφέα, με αποτέλεσμα εκείνος να βρει τραγικό θάνατο.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε σε βάρος του 25χρονου Ρουμάνου καθώς και του ασύλληπτου συνεργού του οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.

Επιπλέον, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ληστείας από κοινού και της αντίστασης κατά της Αρχής (κατά του ενός δράστη ). Ο 25χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ αναζητά και έναν ακόμα Ρουμάνο 29 ετών, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός του δράστη στη δολοφονία του συγγραφέα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μένης Κουμανταρέας είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, στον 4ο όροφο, επί της Ζακύνθου 3, στις 6 Δεκεμβρίου. 

 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης