"Rising Ideas - Start Up Competition":Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε μοναδικά έπαθλα

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που πιστεύεις ότι θα ταράξει τα νερά; Έχεις μια ομάδα με ξεχωριστές γνώσεις εμπειρίες και δυνατότητες; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότηταςRising Ideas - Start Up Competition που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, και γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει μοναδικά έπαθλα για να κάνει την επιχειρηματική του ιδέα... επιχείρηση.

Υπέβαλε την επιχειρηματική σου πρόταση έως τις 20/11 στην ιστοσελίδα www.gewpatras.org για μία ευκαιρία να διαγωνιστείς ζωντανά μπροστά σε κοινό στο Rising Ideas - Pitching Event, που διοργανώνεται στην Πάτρα στις 27/11, και διεκδίκησε θέσεις στο πρόγραμμα «Κυψέλες επιχειρηματικότητας» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ή στο νέο συνεργατικό χώρο Hubitat, καθώς και mentoring & acceleration sessionsκαι brainstorming workshops από την εταιρεία EPATHLON.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Καινοτομίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού, την επιτροπή αξιολογητών και τα έπαθλα, επισκεφθείτε το www.gewpatras.org ή επικοινωνήστε στο[email protected]

Rising Ideas - Pitching Event: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, 17:00, χώρος «Μικρός Πρίγκιπας»