Ο Χρήστος Αγγελόπουλος μιλά για δυο προτεραιότητες στον Εμπορικό

H τόνωση της Πατραϊκής αγοράς και η σωστή ενημέρωση για την ασφάλιση των επιχειρήσεων από καιρικά και άλλα φαινόμενα είναι δυο θέματα που πρέπει άμεσα να απασχολήσουν τον κλάδο και να λειτουργήσουν υπέρ του Εμπορικού Κόσμου. 

Αυτό αναφέρει ο Χρήστος Αγγελόπουλος Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και Διευθυντής Ανάπτυξης σε μεγάλη ελληνική Ασφαλιστική εταιρεία πράγμα που σημαίνει ότι έχει την εμπειρία να περιγράψει τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος. Μας λέγει σχετικά: 

"Ο Εμπορικός Σύλλογος προωθεί συστηματικά μεγάλες, πλήρεις σε σχεδιασμό προτάσεις όπως  για την τουριστική προσέλευση στην πόλη μας, για μεγάλο Εκθεσιακό χώρο και άλλα πολλά. Δεν είμαστε θεατές στην πόλη μας έχουμε ιδέες για τις οποίες αγωνιζόμαστε.

Σήμερα όμως επείγει να δούμε δυο ζητήματα που είναι απολύτως επίκαιρα. Το πρώτο είναι η τόνωση της αγοράς. Οι μεταβολές στο κέντρο της πόλης αλλάζουν την αρχιτεκτονική των χώρων και θα επηρεάσουν την προσέλευση και την κίνηση των Πατρινών. Ακόμη η έλευση πολυκαταστημάτων πρέπει να αξιολογηθεί.

Χρειαζόμαστε μεγάλη καμπάνια και άλλες προωθητικές κινήσεις για να φέρουμε στα δικά μας καταστήματα τους συμπολίτες μας, δηλαδή τον γείτονα μας, τον φίλο μας, τον γνωστό μας αλλά και τον συνάδελφό μας στο κατάστημα του οποίου πρέπει να πάμε.

Το δεύτερο είναι η ασφάλιση των επιχειρήσεων μας από τα ισχυρά φυσικά φαινόμενα που πλήττουν ολόκληρες πόλεις και περιοχές. Είμαστε υπέρ φυσικά αλλά θα πρέπει να δούμε την τελική πρόταση της κυβέρνησης και να αντιπροτείνουμε αν αυτό είναι αναγκαίο.

Θα ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας για το τι πρέπει να γίνει στα δυο αυτά σημαντικά ζητήματα για τον χώρο μας.