Μία 40χρονη μητέρα τριών παιδιών, ήταν η 5η εργαζόμενη που ήταν αγνοούμενη μετά την μεγάλη πυρκαγιά και έκρηξη στη μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα τον θάνατο συνολικά πέντε γυναικών εργαζομένων.
Συγγενείς των θυμάτων προσέρχονται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για να δώσουν δείγματα DNA, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των σορών.
Από τις πέντε γυναίκες που αρχικά αγνοούνταν, τέσσερις εντοπίστηκαν νεκρές στο υπόγειο του κτιρίου.
Η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Σε αυτή τη στιγμή βαθιάς ψυχικής συντριβής, δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν τον ανθρώπινο πόνο που προκαλεί μια τέτοια τραγωδία.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τον συγκλονισμό μας για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στο εργοστάσιό μας στα Τρίκαλα.
Μοναδικό μας μέλημα είναι να σταθούμε με σεβασμό και στήριξη δίπλα στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε».
Δείτε φωτογραφίες από την καταστροφή στο εργοστάσιο


















