“All Star Trophy 2024”: Tο Καλλιτεχνικό Τμήμα της ΚΟΚΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου “Tae Kwo Do”

Η Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας (ΚΟΚΚΚΕ) και το Τμήμα Καλλιτεχνίας ΚΟΚΚΚΕ διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής All Star Trophy 2024”, για επαγγελματίες κομμωτές, barbers και σπουδαστές από όλη την Ελλάδα, την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwo Do).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές κομμωτές ή barbers και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για μεγάλα έπαθλα και παρουσιάζουν τη δουλειά και το ταλέντο τους σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να διακριθούν στο χώρο της κομμωτικής μέσω ενός θεσμικού επίσημου οργάνου όπως είναι η ΚΟΚΚΚΕ.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν τα ταλέντα που θα σχηματίσουν την Εθνική Ομάδα και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό (OMC) και σε άλλες διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να δικτυωθούν με επαγγελματίες κομμωτές και barbers και να ενημερωθούν για νέες τεχνικές.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενδυνάμωση του επαγγέλματος του κομμωτή, η ενότητα, η συσπείρωση και η τόνωση του κύρους του κλάδου μέσα από την εκπαίδευση και την επαφή με έμπειρους επαγγελματίες

Παράλληλα με τον διαγωνισμό θα λειτουργήσει έκθεση επαγγελματικών προϊόντων, υπηρεσιών και εξοπλισμού κομμωτηρίων, με συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, που θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν νέα προϊόντα και καινοτόμες λύσεις, και να διευρύνουν το πελατολόγιο τους. Η έκθεση θα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο, να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών και να ξεκινήσουν νέα συνεργασίες.

Shows και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες και εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μοναδικό show με πολλές εκπλήξεις και την απονομή των βραβείων των νικητών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της διοργάνωσης all-star-trophy.gr/ ή καλέστε στο τηλ. 2103009205.

 

Event Management:

AriaPR , https://ariapr.gr/

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αριάδνη Νικάκη, 6979 255 605, info@ariapr.gr

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης