Υπεβλήθη σε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά η Κέιτ Μίντλετον

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση της εισαγωγής της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη σε κλινική του Λονδίνου, στο Μέρλιμπορν, όπου υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» και θα παραμείνει για 10 έως 14 ημέρες για νοσηλεία, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ειδικότερα, η μελλοντική βασίλισσα εισήχθη χθες, Τρίτη, στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση, ενώ αφότου πάρει εξιτήριο θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Ουίνσδορ όπου θα παραμείνει με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το πρόβλημα υγείας της Κέιτ δεν σχετίζεται με κακοήθεια.

Η ανακοίνωση του Παλατιού
«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο 10 έως 14 ημέρες ημέρες, προτού επιστρέψει στην οικία της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν από το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατανοεί το ενδιαφέρον του κόσμου, ελπίζει όμως ότι θα υπάρξει κατανόηση ως προς την επιθυμία της για σεβασμό των προσωπικών της στοιχείων, για το καλό και των παιδιών της. Το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει επομένως πληροφορίες για την πορεία της υγείας της, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απολογείται για το γεγονός ότι θα ακυρώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Ανυπομωνεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης