Οι “έξυπνες” στάσεις μπορεί να έχουν μπει στην καθημερινότητα της πόλης, μετά από αρκετούς μήνες αναμονή (τουλάχιστον οι περισσότερες από αυτές αφού υπάρχουν και ορισμένες με την επιγραφή Δοκιμαστική Λειτουργία), ωστόσο, σύμφωνα με πολλούς πολίτες οι στάσεις αυτές δεν λειτουργούν σωστά.
Ανακοίνωση Αστικού ΚΤΕΛ
«Οι Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών, μετά από παράπονα συμπολιτών μας, για τη μη σωστή λειτουργία των πινακίδων ηλεκτρονικής ανακοίνωσης δρομολογίων των λεωφορείων, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στις στάσεις, διευκρινίζουν τα εξής :
Η λειτουργία του συστήματος αυτού είναι δοκιμαστική, ανήκει σε Εταιρία διαχείρισης και αποτελεί μέρος επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο υλοποίησε ο Δήμος Πατρέων.
Οι Αστικές Συγκοινωνίες Πατρών συνεπώς δεν ευθύνονται για τη μη σωστή χρονική απεικόνιση των δρομολογίων. Παρ’ όλα αυτά και πάντα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, έχουμε αποτανθεί στην αρμόδια εταιρία, ώστε να διορθωθεί το σχετικό πρόβλημα και με κάθε δυνατή συνεργασία από μέρους μας».