Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Γεώργιος Αγγελόπουλος, όπου συναντήθηκε με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Θεόδωρο Τσάτσαρη.
Τον Πρόεδρο της Ένωσης συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Αποστόλου, ο Οργανωτικός Γραμματέας Γεώργιος Παπανικολάου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννης Κόρδας.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο και στα μέλη της Ένωσης υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους, ενώ τόνισε ότι θα είναι πάντα στη διάθεσή τους και ανοιχτός σε προτάσεις, που έχουν ως γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεώργιος Αγγελόπουλος υπέβαλλε στον κ. Γενικό υπόμνημα με τα αιτήματα και τις θέσεις της Ένωσης για εργασιακά ζητήματα του αστυνομικού προσωπικού, ενώ συζητήθηκαν και λοιπά θέματα που αφορούν την ποιοτική αναβάθμιση των αστυνομικών Υπηρεσιών.