Το ύψος του χιονιού στην περιοχή των Καλαβρύτων είναι ιδιαίτερα αυξημένο, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να έχει καταστεί αδύνατη και να απαιτείται επέμβαση των αρχών για την αποκατάσταση της πρόσβασης, ειδικά στο οδικό δίκτυο που συνδέει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με την Περιστέρα και τη Ζαρούχλα, όπου είναι σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών.
Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, ενώ επιχειρεί και μηχάνημα έργου της Πολιτικής Προστασίας με στόχο τη διάνοιξη του δρόμου και την ασφαλή απομάκρυνση των εγκλωβισμένων οδηγών.
Παρόμοια φαινόμενα έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν στην ίδια περιοχή, όπου δρόμοι έκλεισαν λόγω χιονιού και χρειάστηκε επέμβαση των αρχών για τον απεγκλωβισμό οδηγών και τη διάνοιξη του οδικού δικτύου.











