Ρεκόρ επισκεψιμότητας αναμένεται το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, καθώς το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας δεν θα σταματήσει να φέρνει κόσμο από την Αθήνα , αλλά και άλλα μέρη της χώρας.
Σύμφωνα με τον έμπειρο σταθμάρχη Ζαχαρία Κωνσταντέλια η κίνηση φέτος για πρώτη φορά σε αντίθεση με άλλες χρονιές θα ξεκινήσει από την Τετάρτη και θα κορυφωθεί στη συνέχεια την Παρασκευή και το Σάββατο.
Όμως μεγάλη θα είναι η επισκεψιμότητα και την Πέμπτη αφού δεκάδες επισκέπτες ενδέχεται να έρθουν μία μέρα νωρίτερα λόγω της απεργίας και των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη που θα γίνουν σε όλη την επικράτεια.
Ο κύριος όγκος των επισκεπτών θα έρθουν από την Αθήνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του σταθμάρχη το Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα βάλει επιπλέον 60 με 70 λεωφορεία προς Πάτρα τα οποία θα φεύγουν από τον σταθμό του Κηφισού ανά δέκα, ανά πέντε και ανά δύο λεπτά.
Τσουνάμι επισκεπτών αναμένονται και από άλλα μέρη της επικράτειας με κυριότερα εξ αυτών, την Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, τον Βόλο, την Άρτα, την Καρδίτσα, την Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καλαμάτα, αλλά και την Ζάκυνθο και την Κέρκυρα.