Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από νωρίς για τυχόν κατοίκους που εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια μετά το θανατηφόρο, σύμφωνα με την αστυνομία, ιρανικό πυραυλικό πλήγμα που σημειώθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή του Ρισόν Λεζιόν, νότια του Τελ Αβίβ.
Σε εικόνα που μοιράστηκε η ισραηλινή αστυνομία, η αστυνομικός Aviv Sarga απεικονίζεται να μεταφέρει ένα μωρό από την περιοχή της πρόσκρουσης, όπου οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης επιβεβαίωσαν ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν.
Η εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών Magen David Adom (MDA) δήλωσε ότι οι εργαζόμενοί της «αντιμετώπισαν εκτεταμένες καταστροφές σε πολλά κτίρια» όταν έφτασαν στο σημείο.
«Κάποιοι από τους τραυματίες ήταν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια- άλλοι ήταν τραυματίες που περπατούσαν», ανέφεραν οι αξιωματούχοι του MDA σε ανακοίνωσή τους. «Πρόκειται για μια δύσκολη και πολύπλοκη σκηνή και συνεχίζουμε τις έρευνες για να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα παραμείνει παγιδευμένος».