Τραγικός ο απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος με γουρούνα στο Όρος της Λεκάνης του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, με θύμα τον Παραολυμπιονίκη Σάκης Δεληγιώργη 61 ετών.
Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την κοινωνία της Εορδαίας, ο οποίος εκτός των άλλων μας έκανε περήφανους τιμώντας τα εθνικά μας χρώματα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ο 61χρονος έμπειρος οδηγός, μετέβη για να ανεβεί τα βουνά της Καβάλας, κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, όμως για άγνωστο λόγο το όχημά του ντελαπάρισε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.