• Εταιρικό Προφίλ
  • Έντυπη Έκδοση
  • Συνδρομή
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Molonoti News
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πάτρα
    • Πάτρα – Νέα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Ατζέντα
    • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Πολιτισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Απόψεις
  • After Hours
    • Lifestyle
► ΗΜΕΡΑ 90.4FM
Molonoti News
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πάτρα
    • Πάτρα – Νέα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Ατζέντα
    • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Πολιτισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Απόψεις
  • After Hours
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Molonoti News
No Result
View All Result

Τα νέα μέτρα για επιχειρήσεις, τουρισμό και επενδύσεις-Τι αλλάζει σε Αirbnb, καταργείται ο ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο(ΠΙΝΑΚΕΣ

Molonoti από Molonoti
16 Σεπτεμβρίου 2024
σε Οικονομία
5
0
Τα νέα μέτρα για επιχειρήσεις
8
SHARES
128
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε εξειδίκευση των μέτρων στήριξης σε επιχειρήσεις , αγρότες και τουρισμό, τα οποία είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στην 88η ΔΕΘ, προχώρησαν οι αρμόδιοι υπουργοί, στο πλαίσιο διυπουργικής συνέντευξης Τύπου σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.

Ίσως σας ενδιαφέρει:

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπεται η Ελλάδα για τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στα σύνορα

“Το 2026 θα φανούν οι επιπτώσεις των δασμών του Τραμπ” λέει ο ΠΟΕ

Ιστορική μείωση του Ελληνικού χρέους σύμφωνα με το “Bloomberg”

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ανέφερε ότι υπάρχει αισιοδοξία για ταξιδιωτικές εισπράξεις ύψους 22 δισ. το 2024 (έναντι 20,6 δισ. το 2023). Είπε επίσης ότι παρατηρείται πίεση από τις τουριστικές ροές σε συγκεκριμένους προορισμούς και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζοντας θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου του, ανέφερε ότι κεντρικός στόχος είναι η σύγκλιση των εισοδημάτων και του επιπέδου ζωής με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και ταυτόχρονα η μείωση των κοινωνικών και περιφερειακών ανισοτήτων εντός της χώρας. Ανέφερε επίσης ότι το υπ. Ανάπτυξης προετοιμάζει εξειδικευμένες πρωτοβουλίες, εστιάζοντας σε τρεις στρατηγικές: Ενίσχυση βιομηχανίας, μείωση γραφειοκρατίας και κίνητρα για καινοτομία, συγχωνεύσεις, εξαγορές.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, μίλησε για μέτρα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή σε 4 άξονες, ενώ μίλησε για μηδενικό συντελεστή ΕΦΚ για το πετρέλαιο εσωτερικής καύσης κινητήρων για τη γεωργία. Είπε επίσης ότι η επιστροφή του ΕΦΚ είναι ανεκχώρητη και ακατάσχετη.

Αναπροσαρμόζεται το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση – Εισάγεται τέλος κρουαζιέρας

Η κυβέρνηση αναπροσαρμόζει το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση και εισάγει νέο τέλος κρουαζιέρας για τους επιβάτες που θα αποβιβάζονται στα ελληνικά λιμάνια. Η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη εξειδίκευσε τα μέτρα που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, αναφέροντας ότι το τέλος κρουαζιέρας θα είναι αυξημένο για δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος, με κλιμακώσεις ανάλογα με την χρονική περίοδο. Παράλληλα, βρίσκεται υπό επεξεργασία ένα σχέδιο για την ορθολογική διαχείριση της κρουαζιέρας στη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη το τέλος ανά επιβάτη που αποβιβάζεται στη Μύκονο και τη Σαντορίνη θα είναι 20 ευρώ, ενώ 5 ευρώ θα είναι στα άλλα λιμάνια που προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια.

Σημαντική είναι και η αναπροσαρμογή του τέλους ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση, το οποίο θα αυξάνεται από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο για τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Το μειωμένο τέλος θα επεκτείνεται πλέον και για τον Μάρτιο, καλύπτοντας συνολικά πέντε μήνες, έναν περισσότερο από ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα. Τα έσοδα από τα τέλη αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη και την αποκατάσταση φυσικών καταστροφών.

Τι αλλάζει στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Σε ό,τι αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, η κ. Κεφαλογιάννη ανακοίνωσε ότι θα νομοθετηθεί πλαίσιο λειτουργικών και ασφαλιστικών προδιαγραφών. Επίσης, το τέλος για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις θα αυξηθεί από 0,5 ευρώ τους χειμερινούς μήνες σε 2 ευρώ, ενώ το καλοκαίρι θα αυξηθεί από 1,5 ευρώ σε 8 ευρώ.

Ιδιαίτερα για την Αθήνα, στο 1ο, 2ο και 3ο δημοτικό διαμέρισμα, δεν θα επιτρέπεται η έκδοση νέων αδειών για βραχυχρόνιες μισθώσεις για ένα έτος, με δυνατότητα παράτασης.

Θεοδωρικάκος: Στόχος η σύγκλιση εισοδημάτων των Ελλήνων με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στον κεντρικό στόχο της κυβέρνησης για σύγκλιση εισοδημάτων των Ελλήνων με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με απαραίτητο στόχο την υλοποίηση νέου μοντέλου. Επιγραμματικά οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες είναι η Εθνική Στρατηγική ενίσχυσης, οι μεταρρυθμίσεις για μείωση γραφειοκρατίας, η επέκταση κινήτρων με άμεση περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας.

Όπως είπε, σε εξέλιξη είναι τρεις δράσεις για άμεση χρηματοδότηση 170 εκατομμυρίων με αποφάσεις στο επόμενο δίμηνο, σχετικά με το πρόγραμμα ψηφιοποίησης προΥπολογισμού 75 εκατομμυρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 90 εκατομμυρίων για βιομηχανικά πάρκα. Στο προσκήνιο είναι ο στόχος για μείωση κατά 25% του διοικητικού γραφειοκρατικού βάρους, με κατάργηση 15 χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Σχετικά με την επέκταση κινήτρων για έρευνα – καινοτομία και εξαγορών – συγχωνεύσεων για πιο παραγωγικές επιχειρήσεις, ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε:

  • νέες περιπτώσεις χορήγησης έκπτωσης για δαπάνες έρευνας/ υπερέκππωση στο 250% όταν συνεργάζονται με start uρ ή πανεπιστήμια
  • στο 300% όταν οι δαπάνες είναι άνω του 20% του τζιρου,
  • στο 315% όταν οι σχετικές δαπάνες υπεβαίνουν τον μέσο όρο της προηγούμενης διετίας
  • Παράλληλα, διευρύνονται τα φορολογικά κίνητρα για εμπορική εκμετάλλευση της ευρεσιτεχνίας με 10% του φόρου εισοδήματος για άλλα 7 χρόνια
  • διευρύνονται τα φορολογικά κίνητρα για λεγόμενους επενδυτικούς αγγέλους,
  • μειώνεται το όριο σε 100.000 ευρώ σε σχέση με το ελάχιστο όριο κεφαλαίου μιας εταιρείας που προκύπτει από μετασχηματισμό μικρότερων.
  • εξασφάλιση φοροαπαλλαγής 30% επί των κερδών νέας εταιρείας για συγχωνεύσεις

Σε ό,τι αφορά στο μέτρο Golden Visa από 1 Ιανουαρίου του 2025 συνδέεται με άδεια παραμονής με επένδυση 250.000 σε start up.

Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα

Στην εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αφορούν τον πρωτογενή τομέα προχώρησε, κατά τη διάρκεια διυπουργικής συνέντευξης Τύπου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας.

Ειδικότερα, εξήγησε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε το 2019 έναν αγροτικό τομέα με πολλά προβλήματα, τα οποία αποτυπώνονται σε ένα διευρυμένο έλλειμμα στο ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων. Είναι χαρακτηριστικό, όπως είπε, ότι το 2023 είχαμε πλεόνασμα, «εφαρμόζοντας μια σειρά πολιτικών με κίνητρα, όπως φορολογικά, ΦΠΑ στα λιπάσματα, προαγωγή των συνεργατικών σχημάτων κλπ». Παράλληλα, επισήμανε ότι στις εξαγωγές λαχανικών που είναι ο κύριος όγκος των εξαγωγών παρουσιάστηκε τεράστια αύξηση, ενώ στα κρέατα που είναι ο κύριος όγκος των εισαγωγών υπήρξε μεν επίσης αύξηση, αλλά πιο συγκρατημένη.

«Στόχος μας είναι να πάμε ακόμα πιο γρήγορα», υπογράμμισε ο Κώστας Τσιάρας και ταυτόχρονα εξήγησε ότι τα μέτρα αποσκοπούν στη «μείωση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα, στην απαλλαγή από τα βάρη του παρελθόντος, στη τόνωση της εξωστρέφειας εκεί που μπορούμε καλύτερα και στη διεύρυνση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας».

Πιο αναλυτικά, προσέθεσε ότι το Υπουργείο στοχεύει:

  • Στην περαιτέρω υποκατάσταση των εισαγωγών με εγχώρια προϊόντα,
  • Στην ενίσχυση εξαγωγών σε προϊόντα με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα,
  • Στην ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής,
  • Στη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας στον πρωτογενή τομέα
  • Στην αναδιάρθρωση της παραγωγής με αγροδιατροφικά προϊόντα υψηλής αξίας και
  • Στο «rebranding» των ελληνικών προϊόντων».

Εξειδικεύοντας περαιτέρω τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ο Κώστας Τσιάρας τόνισε:

1. Ήδη ψηφίσαμε τον μηδενισμό του ΕΦΚ και από κοινού με την ΑΑΔΕ και το ΥΠΟΙΚ και με δευτερογενή νομοθεσία θα επιστρέψουμε μόνιμα τον ΕΦΚ.
2. Από κοινού με την ΕΘΕΑΣ προχωράμε στην καταγραφή των ενεργών συνεταιρισμών και δημιουργούμε τον μηχανισμό για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας τους, με δυνατότητες αναχρηματοδότησης των δανείων.
3. Υλοποιείται πρόγραμμα ενίσχυσης των θερμοκηπιακών καλλιεργειών ύψους 600 εκ. ευρώ
4. Αξιοποιούνται οι αδρανείς γαίες μέσω εκσυγχρονισμού και επικαιροποίησης του υφιστάμενου νομικού πλαισίου.

Νωρίτερα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρουσίασε και την κατάσταση στον πρωτογενή τομέα. Συγκεκριμένα, το 2019 το έλλειμμα στο ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων έφτανε τα 731.216.078 ευρώ, ενώ το 2023 επετεύχθη πλεόνασμα 452.610.528 ευρώ. Οι εξαγωγές φρούτων και λαχανικών το 2019 έφταναν στα 2,2 δισ. ευρώ, ενώ το 2023 ανέρχονται σε 3,2 δισ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά στις εισαγωγές κρεάτων, από 1,2 δισ.ευρώ το 2019 έφτασαν το 1,6 δισ.ευρώ το 2023.

Σε ότι αφορά την απασχόληση στον πρωτογενή τομέα, ο Κώστας Τσιάρας σημείωσε ότι το 2020 στον πρωτογενή τομέα (Γεωργία, δασοκομία, αλιεία) απασχολούνταν 412.000 άνθρωποι, ενώ το 2023 ανέρχονται πλέον σε 480.900 άτομα.

Τέλος, σημαντική είναι η αύξηση των νέων ανδρών (20-29) που απασχολούνται στον πρωτογενή τομέα μιας και το 2020 ήταν 21.700 και το 2023 35.300. Το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες όπου από 159.600 το 2020 έφτασαν τις 176.000 το 2023.

Χατζηδάκης: Εκτός από φορολογικά εργαλεία δίνονται και χρηματοδοτικά

Ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αναμένει θετική ανταπόκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την επέκταση κατά 1 δισεκατομμύριο ευρώ του προγράμματος «Ηρακλής», κάτι που θα επιτρέψει τη μείωση των κόκκινων δανείων στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τόνισε τη σημασία ενός ανταγωνιστικού, αλλά κυρίως υγιούς τραπεζικού συστήματος και υπενθύμισε ότι, πέρα από τα φορολογικά εργαλεία, παρέχονται και χρηματοδοτικά μέσα για τη στήριξη της έρευνας και της καινοτομίας.

Αναφορικά με τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε σε μια νέα δράση του ΕΣΠΑ, που προβλέπει τη χρηματοδότηση του 50-60% του κόστους επενδύσεων, καθώς και σε ένα νέο ταμείο της Αναπτυξιακής Τράπεζας για τη χρηματοδότηση της διαδικασίας απόκτησης διεθνούς πατέντας.

Παπαθανάσης: Έχουμε αύξηση 10 – 17% των πόρων για δημόσιες επενδύσεις

Αύξηση 7,4% του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων επεσήμανε ο Νίκος Παπαθανάσης. «Δεν χάσαμε ούτε ένα ευρώ, απορροφήσαμε το 100% των ευρωπαϊκών πόρων. Κάναμε αγώνα ταχύτητας για να κλείσει το κενό καθώς το 2019 παραλάβαμε πολύ χαμηλή απορρόφηση. Θα παραμείνουμε στις πρώτες χώρες της Ευρώπης, καθώς υπάρχουν έργα σε όλη την Ελλάδα, τόνισε αναφερόμενος σε 29 ορόσημα.

Ο υφυπουργός εξήγγειλε ποσοστό επιχορήγησης 70% σε πρόγραμμα για μικρά νησιά μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Στα 13,1 δισ. ευρώ θα αυξηθεί εφέτος το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), μετά την κατάθεση του συμπληρωματικού προϋπολογισμού και θα ανέλθει περαιτέρω σε 14,4 δισ. ευρώ το 2025 και σε 15,9 δισ. ευρώ το 2026. Η ετήσια αύξηση των πόρων ανέρχεται σε 10- 17%, με αύξηση 29% στο εθνικό σκέλος.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η θέση στην ΕΕ ως προς την απορρόφηση του ΕΣΠΑ 2021- 2027 και στην 6η θέση ως προς το Ταμείο Ανάκαμψης. Τον Νοέμβριο θα υποβληθεί ένα νέο αίτημα.

Στο δανειακό σκέλος υπάρχουν συμβάσεις για 339 δάνεια, ενώ ενισχύονται 347.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις με πάνω από 1 δισ. ευρώ. Από τα 844 σχέδια που έχουν υποβληθεί, τα 515 αφορούν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από το πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα του ΕΣΠΑ ενισχύονται 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για το πρόγραμμα της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης που αφορά στις λιγνιτικές περιοχές της χώρας, έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις 976 αιτήσεις, ενώ θα δημιουργηθεί και το Νέο Ταμείο Μικροπιστώσεων.

Μιχάλης Αργυρού: Το γενικό πλαίσιο απόδοσης της ελληνικής οικονομίας

Ο Μιχάλης Αργυρού από το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), αναλύοντας το γενικό πλαίσιο απόδοσης της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ότι η ανθεκτικότητα είναι βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα κατατάσσεται δεύτερη μεταξύ των 27 χωρών της ΕΕ, με τον ρυθμό ανάπτυξης να είναι δυναμικός για πέντε συνεχόμενα έτη, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην αύξηση του εισοδήματος. Ο ρυθμός ανάπτυξης είναι υπερδιπλάσιος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ η ανεργία έχει μειωθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Παράλληλα, μειώνεται ο οικονομικά ανενεργός πληθυσμός, ενώ οι εξελίξεις στον τομέα των επενδύσεων είναι θετικές, με το επενδυτικό κενό να καλύπτεται γρήγορα. Η Ελλάδα εμφανίζει την πρώτη θέση στην αύξηση επενδύσεων, με τον όγκο επενδύσεων να φτάνει το 41%.

Τα μέτρα που παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος

1 2 3 4 5 6 7 8 9 010 011 012 013 014

Τα μέτρα που παρουσίασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας:

2-1 2-2 2-3 2-4 2-5
Tags: Οικονομία
Share3Tweet2
Molonoti

Molonoti

Προτείνουμε για εσάς:

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπεται η Ελλάδα για τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στα σύνορα

9 Οκτωβρίου 2025
0
126
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπεται η Ελλάδα για τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στα σύνορα

Λόγω μη συμμόρφωσης με την ευρωπαϊκή οδηγία για τη θέσπιση γενικού καθεστώτος των ειδικών φόρων κατανάλωσης (ΕΦΚ), στο Δικαστήριο της ΕΕ, παραπέμπει την Ελλάδα Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στην ανακοίνωσή...

ΠερισσότεραDetails

“Το 2026 θα φανούν οι επιπτώσεις των δασμών του Τραμπ” λέει ο ΠΟΕ

8 Οκτωβρίου 2025
0
127
“Το 2026 θα φανούν οι επιπτώσεις των δασμών του Τραμπ” λέει ο ΠΟΕ

Το 2026, η επιβράδυνση του εμπορίου θα έρθει «καθώς η παγκόσμια οικονομία θα ψυχθεί και καθώς ο πλήρης αντίκτυπος των υψηλότερων δασμών θα γίνει τελικά αισθητός για ένα...

ΠερισσότεραDetails

Ιστορική μείωση του Ελληνικού χρέους σύμφωνα με το “Bloomberg”

7 Οκτωβρίου 2025
0
127
Ιστορική μείωση του Ελληνικού χρέους σύμφωνα με το “Bloomberg”

Το Ελληνικό δημόσιο χρέος αναμένεται να μειωθεί στο 145,4% του ΑΕΠ το 2025 και να υποχωρήσει περαιτέρω το 2026, σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε τη...

ΠερισσότεραDetails

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ψηφιακή πλατφόρμα υπολογισμού φόρου “Τaxcalc2025”

6 Οκτωβρίου 2025
0
126
Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ψηφιακή πλατφόρμα υπολογισμού φόρου “Τaxcalc2025”

Άκρως ενδεικτικός του ενδιαφέροντος και της μεγάλης ανταπόκρισης που συναντά η ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία σημειωτέον τέθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία την περασμένη Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, είναι...

ΠερισσότεραDetails

Νέο «παράθυρο» για φοροαπαλλαγή 7 έτη

5 Οκτωβρίου 2025
0
127
Νέο «παράθυρο» για φοροαπαλλαγή 7 έτη

Ο «game changer» χαρακτήρας της ρύθμισης αναδεικνύεται πλήρως για όσους θέλουν να κάνουν χρήση των φορολογική κινήτρων επαναπατρισμού και στο οικονομικό επιτελείο προσβλέπουν σε απότομη αύξηση αιτήσεων μέσα...

ΠερισσότεραDetails

Ακούστε Live τον Ημέρα 90.4 FM

90.4FM90.4FM
Listen on myTuner radio!

    Σχετικά Άρθρα

    Γιοχάνεσμπουργκ: Πρώτο χιόνι μετά από 11 χρόνια

    Γιοχάνεσμπουργκ: Πρώτο χιόνι μετά από 11 χρόνια

    11 Ιουλίου 2023
    129
    Προφυλακίστηκε ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο που φέρεται να αποπλάνησε ανηλίκους

    Προφυλακίστηκε ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο που φέρεται να αποπλάνησε ανηλίκους

    2 Μαΐου 2024
    126
    Η κακοκαιρία σαρώνει τις Κυκλάδες-Μήνυμα 112 απαγόρευσης κυκλοφορίας σε Μύκονο-Πάρο(VIDEO)

    Η κακοκαιρία σαρώνει τις Κυκλάδες-Μήνυμα 112 απαγόρευσης κυκλοφορίας σε Μύκονο-Πάρο(VIDEO)

    31 Μαρτίου 2025
    160

    Περισσότερες Κατηγορίες

    • After Hours
    • Left Corner
    • Lifestyle
    • Top-News
    • Αθλητισμός
    • Απόψεις
    • Ατζέντα
    • Ελλάδα
    • Επιστήμη
    • Επιχειρήσεις
    • Κόσμος
    • Νοτιοδυτική Ελλάδα
    • Οικονομία
    • Πάτρα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Πολιτική
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Το σχόλιο της Ημέρας
    • Υγεία
    • Χωρίς Κατηγορία
    Facebook Youtube

    Molonoti.gr

    Ανδρέας Χριστόπουλος

    Εκδότης

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    • After Hours
    • Left Corner
    • Lifestyle
    • Top-News
    • Αθλητισμός
    • Απόψεις
    • Ατζέντα
    • Ελλάδα
    • Επιστήμη
    • Επιχειρήσεις
    • Κόσμος
    • Νοτιοδυτική Ελλάδα
    • Οικονομία
    • Πάτρα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Πολιτική
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Το σχόλιο της Ημέρας
    • Υγεία
    • Χωρίς Κατηγορία

    Επικοινωνία

      • Διαφήμιση – Πληροφορίες:
      • Βορείου Ηπείρου 91 Πάτρα, GR.
      • Τηλ.: (+30) 69399 17 333
    • Email: [email protected]
    • Πολιτική Απορρήτου
    • Έντυπη Έκδοση
    • Επικοινωνία

    © 2024 Molonoti.gr - Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση!

    Welcome Back!

    Login to your account below

    Forgotten Password?

    Retrieve your password

    Please enter your username or email address to reset your password.

    Log In

    Add New Playlist

    No Result
    View All Result
    • Αρχική
    • Πολιτική
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
    • Οικονομία
    • Πάτρα
      • Πάτρα – Νέα
      • Πάτρα – Πολιτισμός
      • Ατζέντα
      • Το σχόλιο της Ημέρας
    • Πολιτισμός
    • Επιστήμη
      • Υγεία
      • Τεχνολογία
    • Απόψεις
    • After Hours
      • Lifestyle

    © 2024 Molonoti.gr - Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση!

    Το molonoti.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας σε αυτό το website συμφωνείται στη χρήση τους. Δείτε περισσότερα στη Πολιτική Απορρήτου.