Ηλεκτρική σκούπα χωρίς καλώδια, με σταθμό φόρτισης για μεγαλύτερη ευελιξία

Η LG Electronics παρουσίασε κατά την διάρκεια της πρώτης virtual CES 2021 την πιο πρόσφατη λύση καθαρισμού χωρίς καλώδια, την σκούπα LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+. 

Με το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα απομάκρυνσης της σκόνης, ο σταθμός φόρτισης καθιστά το σκούπισμα μια εύκολη υπόθεση. Όταν η CordZeroThinQ A9 Kompressor+ είναι τοποθετημένη στη βάση, τα περιεχόμενα του δοχείου απορριμμάτων απορροφούνται αυτόματα από το σταθμό φόρτισης και συλλέγονται στην σακούλα που συμπεριλαμβάνεται.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η ηλεκτρική σκούπα συνεχίζει να φορτίζει, ενώ είναι συνδεδεμένη στο σταθμό φόρτισης.

Ο σταθμός φόρτισης εξοικονομεί χώρο και έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει την CordZeroThinQ A9 Kompressor + και το σύνολο έξι αξεσουάρ και ακροφυσίων.

Τα εργαλεία Crevice και Pet Nozzle μπορούν να αποθηκευτούν μέσα στην πολυλειτουργική βάση. Οι ρυθμίσεις στο σταθμό φόρτισης μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα μέσω της πλήρους οθόνης αφής. Ο σταθμός φόρτισης περιλαμβάνει, επίσης, έναν διακόπτη για την αυτόματη εκκίνηση της λειτουργίας καθαρισμού του κάδου απορριμμάτων.

Με τα εναλλασσόμενα ακροφύσια, η LG CordZeroThinQ A9 Kompressor + μπορεί εύκολα να γίνει από σκούπα σφουγγαρίστρα και αντίστροφα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλάζοντας τα εξαρτήματα. Το Power Carpet Nozzle απομακρύνει τη σκόνη από τα χαλιά, χρησιμοποιώντας ισχυρή αναρρόφηση, ενώ το εξάρτημα Power Mop επιτυγχάνει πεντακάθαρα δάπεδα.

Τα χειριστήρια μιας αφής, οι δύο μπαταρίες και τα αφαιρούμενα φίλτρα που πλένονται, ενισχύουν την ευκολία χρήσης, την υγιεινή και την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου της LG. Οι χρήστες μπορούν ακόμη να αγοράσουν το εξάρτημα Power Drive Mop που πωλείται ξεχωριστά.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης