Χώρα καθυστέρησης η Ελλάδα

Χώρα καθυστέρησης η Ελλάδα 

Θυμηθείτε τους δυο νόμους που ψήφισε για την Υγεία η κυβέρνηση και δεν εφαρμόζονται.

Με βάση αυτούς, όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία μπορούν εντελώς δωρεάν για τον πολίτη να χρησιμοποιούν κλίνες, εξοπλισμό και ιατρούς των ιδιωτικών.

Όμως στο Νοσοκομείο Ρίου βάζουν ράντζα αντί να αξιοποιήσουν 170 ελεύθερες κλίνες του ιδιωτικού Νοσοκομείου "Ολύμπιον" που βρίσκεται δίπλα του! 

Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική κυβερνητική εξαγγελία που έμεινε στα λόγια. Να σας θυμίσω μερικές; 

- Η Πανεπιστημιακή αστυνομία που υποτίθεται ότι θα είχε τον έλεγχο εισόδου στα ΑΕΙ είναι 1.000 άνθρωποι που πληρώνονται χωρίς να παρέχουν την υπηρεσία αυτή.

- Η χρήση μολότοφ έγινε κακούργημα αλλά δεν έχει συλληφθεί κανείς. Αντίθετα συνεχίζουν να καταστρέφουν ΑΤΜ, εκδοτήρια εισιτηρίων, οχήματα ιδιωτών κ.α.

- Η αναγέννηση της πυρόπληκτης Εύβοιας είναι μόνο στα χαρτιά, δεν υπάρχει ένας εργαζόμενος να σκάβει κάπου για αυτήν. Κανένα έργο.

- Η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο αναγγέλλεται μετά από κάθε φονικό μέχρι το επόμενο.

- Η γραφειοκρατία έχει περάσει χειροπέδες στην ίδια την κυβέρνηση με πληθώρα έργων να είναι σε ενστάσεις, μελέτες, καθυστερήσεις πληρωμών. Δενξ κάνουν τίποτε γι αυτήν.

Τα γνωρίζουν όλα αυτά στην κυβέρνηση; Φυσικά και τα γνωρίζουν. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι "δεν αρκεί να ψηφιστεί ένας νόμος, πρέπει και να εφαρμοστεί" (!).

Γνωρίζουν τα πάντα όσοι κυβερνούν αυτή την δύσμοιρη χώρα αλλά δεν την αλλάζουν. Είμαστε μια χώρα σε μόνιμη καθυστέρηση.