Το Φθινόπωρο καταρρέουν κράτος και αγορά

Tο Φθινόπωρο θα έχουν καταρρεύσει και το κράτος και η αγορά.

Το είπε ανεπισήμως το ΔΝΤ: "Οι Έλληνες πολέμιοι της λιτότητας μας κατέθεσαν τέτοιες προτάσεις, που θα φέρουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ λιτότητα". Λέγουν, δυστυχώς την αλήθεια.

Οι ερασιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ, που εξακολουθούν να μην έχουν κανένα απολύτως σχέδιο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποδείξουν ότι είναι αριστεροί που προστατεύουν συντάξεις και μισθούς, πρότειναν εξωφρενικούς φόρους στο επιχειρείν. Προσέξτε: 29% φόρος συν 29% προκαταβολή φόρου, συν 12% έκτακτος φόρος, συν 10% ατομικός φόρος (μέρισμα) σύνολο 80%!!!

Σε μια ατομική επιχείρηση με 100.000 ευρώ κέρδη, θα μείνουν μόνο 20.000, ενώ ο επιχειρηματίας με αυτά θα πρέπει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ, φόρο πολυτελείας, φόρους τεκμηρίων κ.α. Από τα 100.000 κέρδη στο τέλος θα είναι και ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ κατά πολλές χιλιάδες ευρώ. Φυσικά παρά τις 100.000 ευρώ κέρδη δεν θα έχει και να ζήσει.

Τι κάνει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ; Αποβουλιάζει το σύμπαν. Δημιουργεί μια κοινωνία που δεν θα μπορεί να πληρώσει τους φόρους, θα αυξήσει τους ανέργους και τα λουκέτα και με μαθηματική ακρίβεια στις αρχές Οκτωβρίου:

- Το ελληνικό Δημόσιο θα διαπιστώνει τεράστια υστέρηση εσόδων και δεν θα μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, ενώ όλοι οι στόχοι που θα έχει υπογράψει θα αποδεικνύονται ανέφικτοι

- Οι πολίτες δεν θα κόβουν αποδείξεις, δεν θα πληρώνουν ΦΠΑ και φόρους, ούτε τραπεζικά δάνεια.

Το αργότερο αρχές Οκτωβρίου η Ελλάδα θα "φρακάρει" και ο ΣΥΡΙΖΑ απελπισμένος και αποτυχημένος θα έχει απέναντί του την συσσωρευμένη οργή των ανθρώπων. Όπως έχουμε ξαναπεί, προς το παρόν τον σώζει ότι οι προηγούμενοι είναι από πολιτική άποψη τελειωμένα πρόσωπα, αλλά και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται από την κοινωνία των μη εχόντων (που επειδή δεν έχει να χάσει τίποτε πια, αυτά τα μέτρα λιτότητας ΔΕΝ τους αφορούν).

Όμως, το Φθινόπωρο η καταστροφή θα είναι τέτοια που τα παραπάνω δεν θα παίζουν πια κανένα ρόλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.