Τι ομάδα είμαι; Νομίζω... ΟΗΕ

Τι ομάδα είμαι; Νομίζω... ΟΗΕ

Τι ομάδα είμαι; Η ερώτηση δεν είναι σωστή. Πρέπει να με ρωτάτε τι ομάδα ήμουν. Ήμουν ΑΕΚ. Και ήμουν ΑΕΚ μέχρι την εποχή του Μπάγεβιτς προπονητή αλλά και αργότερα του Ντέμη Νικολαϊδη ως προέδρου. Μετά συνέβησαν δυο καταστροφές: 

Η ΠΡΩΤΗ έχει να κάνει με τους οργανωμένους. Κυριολεκτικά έκαναν την ΑΕΚ δικό τους πεδίο μάχης και μας έδιωξαν μια κι έξω από το γήπεδο. Δεν ξαναπάτησα μαζί με χιλιάδες άλλους και τις οικογένειες τους.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ έχει να κάνει με τον αφελληνισμό της ΑΕΚ. Στο πρόσφατο παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ είχε τρεις Έλληνες παίκτες και η ΑΕΚ... δύο. Εντάξει τα καταφέρατε και με διώξατε και από την τηλεόραση.

Δεν έχε κανένα λόγο να βλέπω τον... ΟΗΕ να παίζει με κιτρινόμαυρες φανέλες. Και ναι εντάξει το κατάλαβα. Οι δήθεν υποδομές που έχουν για να ξεπεταχτούν ταλέντα είναι ψέμα. Ένας θεός ξέρει γιατί τις συντηρούν.

Και επειδή μπορεί να μην έχετε καταλάβει τον εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους ξένους μένω στον ΟΗΕ, συγγνώμη στην ΑΕΚ και σας αποκαλύπτω πόσους ξένους έχει αποκτήσει: 

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το 2016, είναι 155 προερχόμενοι από 44 διαφορετικές χώρες: 7 τερματοφύλακες, 44 αμυντικοί, 45 μέσοι, 23 μεσοεπιθετικοί και 36 επιθετικοί. Μετά το 2016 χάθηκε η μπάλα. Άντε να μετρήσεις πόσους έχουν πάρει. Πάντως στο φετινό ρόστερ υπάρχουν... 22 ξένοι!

Δεν έχει ενδιαφέρον λοιπόν να βλέπει κανείς ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες π.χ. δεν είναι ΑΕΚ εφόσον μπορούν αύριο να είναι απέναντι με μια άλλη ομάδα. Επιπλέον δεν υπάρχουν οι παίκτες - σημαίες να τους απολαμβάνουμε. Να συμπορευόμαστε μαζί τους κάθε Κυριακή. Καληνύχτα ΑΕΚ (και ελληνικό ποδόσφαιρο).