Τζιχάντ και... ποδόσφαιρο

Τζιχάντ και... ποδόσφαιρο

Η εκτέλεση Ιορδανού πιλότου από τζιχαντιστές με φωτιά - τον έκαψαν μέσα σε ένα κλουβί - ήταν η χειρότερη θηριωδία των φρικτών αυτών ανθρώπων.

Έχουν προηγηθεί αποκεφαλισμοί με μαχαίρι, πέταγμα ομοφυλοφύλων από ταράτσες, εκτελέσεις παιδιών γιατί βλέπουν στην τηλεόραση ποδόσφαιρο, πυροβολισμός στο κεφάλι μιας ανύποπτης γυναίκας γιατί φορούσε σαγιονάρες στον δρόμο και τόσα άλλα.

Στον Αραβικό Κόσμο και στον κόσμο του Ισλαμισμού (είναι το ίδιο;) η άρχουσα τάξη μακροημερεύει εκμεταλλευόμενη ακριβώς αυτή την ημιμάθεια, τον θρησκευτικό φανατισμό και τον σκοταδισμό που "κινεί" τους τζιχαντιστές.

Οι εύποροι Άραβες και Μουσουλμάνοι, σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια της Δύσης, αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ευρώπη, ζουν σε παλάτια τις 1000 και μια Νύχτες, κληροδοτούν επί αιώνες στα παιδιά και τα εγγόνια τους όλο τον πλούτο και την εξουσία που κατέχουν διαρκώς.

Πραγματικές Δυναστείες οι οικογένειες των πάμπλουτων Αράβων πολύ προσεκτικά και με κινήσεις ακριβείας συντηρούν τον σκοταδισμό στους λαούς των χωρών τους, ακριβώς για να μακροημερεύουν στην εξουσία. Είναι ξεκαθαρισμένο τούτο: Εσείς τον Παράδεισο όταν θυσιαστείτε για τον Αλλάχ και εμείς τον επίγειο πλούτο, χωρίς να χρεαστεί να θυσιάσουμε τίποτα φυσικά.

Οι τζιχαντιστές, άνθρωποι αιμοβόροι, σίγουρα ημιμαθείς, φτωχοί, φανατικοί, είναι δημιούργημα των πάμπλουτων ομόθρησκών τους.