Θα αλλάξει το κράτος μέχρι το 2030;

Σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι που δεν έχει κάνει όσο κυβερνά και αυτός είπε:

"Δεν αρκεί να ψηφίσεις ένα νόμο. Πρέπει να δώσεις παραπάνω ενέργεια από ότι φαντάζεσαι για να εφαρμοστεί". 

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το κράτος που φρενάρει τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και όποιον κυβερνά.

Και εξήγησε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι αυτό το κράτος να έχει οριστικά αλλάξει και να είναι παρελθόν το 2030. "Δεν αρκεί μια θητεία για να εκσυγχρονιστούμε" παραδέχτηκε.

Ήταν η τελευταία ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και δυστυχώς δεν υπήρξε η επόμενη αναγκαία ερώτηση: "Πώς θα αλλάξετε αυτό το κράτος κύριε Μητσοτάκη;"

Για να αντικαταστήσει  η Ελλάδα ένα κράτος - εχθρό προς τον πολίτη, την επιχειρηματικότητα, που πρωταγωνιστεί στην διαφθορά και την αναίδεια και που όπως είπαμε, ΦΡΕΝΑΡΕΙ τα πάντα, δεν αρκεί ο Πιερρακάκης, που περνά δεκάδες δραστηριότητες στο ηλεκτρονικό κράτος.

Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας περιγράφεται από την αδιανόητη πολυνομία (όλα είναι νόμιμα και παράνομα μαζί και μόνο ο δημόσιος υπάλληλος θα αποφασίσει), από τον διεφθαρμένο που χρηματίζεται, από αυτόν που δεν δουλεύει, που δεν προσφέρει. όλα αυτά συμβαίνουν γιατί α) Έχουν προσληφθεί από το κόμμα β) Δεν τιμωρούνται ούτε αξιολογούνται ποτέ γ) Δεν αγαπούν τη δουλειά τους. 

Ένα νέο ελληνικό κράτος θα μπορούσε να στηθεί αν καταργούσαμε ΟΛΟΥΣ τους νόμους και νομοθετούσαμε από την αρχή χωρίς να ψηφίζουμε μετά "παραθυράκια". Και αν αδρανοποιούσαμε τους δημόσιους υπαλλήλους και φέρναμε άλλους. Μέχρι το 2030, δεν το βλέπω να προλαβαίνουμε. Έχουν ήδη περάσει 200 χρόνια και δεν έχουμε προλάβει.