Δημοσιογράφοι χωρίς ήθος

Δημοσιογράφοι χωρίς ήθος

Έχω ακούσει απίστευτες τερατολογίες στην δημόσια ζωή αυτής της δύσμοιρης χώρας αλλά σίγουρα η κορυφαία είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει... ελευθερία του Τύπου!

Το λένε κάποιοι "Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα" που μάλλον πρέπει να λέγονται "Δημοσιογράφοι χωρίς ήθος" γιατί πρέπει να είσαι τρομερός ψεύτης και να κατατάσσεις την Ελλάδα στη θέση 10 παγκοσμίως!

Όπως έχω ξαναγράψει η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα είναι σε τέτοιο αισχρό βαθμό ώστε να μιλάμε κυριολεκτικά για ασυδοσία. Εφημερίδες κομματικές, εφημερίδες οχετοί, εφημερίδες συνωμοσιολογιών, εφημερίδες σοβαρές, συνθέτουν όλες μαζί έναν χώρο που βρίσκεις ότι θέλεις. 

Που περιορίζεται αυτή η ασυδοσία του τύπου στην Ελλάδα; Πουθενά. Και μάλιστα αυτή η ασυδοσία είναι και χρηματοδοτούμενη από την κυβέρνηση που μοιράζει ΣΕ ΟΛΟΥΣ χρήματα για κρατική διαφήμιση ακόμα και στα έντυπα υβριστές της.

Για να καταλάβετε την αισχρότητα των "Δημοσιογράφων χωρίς ήθος", έχουν την Ελλάδα σε χειρότερη θέση από  την Μπουρκίνα Φάσο που βρίσκεται στη θέση 58 της φετινής τους κατάταξης ως προς την ελευθερία του Τύπου, η Γουινέα που βρίσκεται στη θέση 85, η Σιέρα Λεόνε και η Γουινέα Μπισάου στις θέσεις 74 και 78 αντίστοιχα.

Δηλαδή μας βάζουν σε χειρότερη θέση από στρατιωτικά και αυταρχικά καθεστώτα ή χώρες που σπαράσσονται από εμφύλιους πολέμους.