Άμετρη κτηνωδία

Άμετρη κτηνωδία για ένα χιλιοστό στο χάρτη

Αν θες να κατανοήσεις την λέξη "κτηνωδία" δες τι κάνει ο Πούτιν. Με έναν πόλεμο χωρίς κανένα απολύτως νόημα έχει στείλει στο θάνατο 25.000 Ρώσους στρατιώτες και στα νοσοκομεία άλλους 60.000. Ψάχνε δε να βρει δήθεν εθελοντές από φτωχικά σημεία της Ρωσίας για να τους στείλει στο μέτωπο σε αντικατάσταση τους Αναλώσιμοι.

Δες επίσης τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στην Ουκρανία - οι περισσότεροι αθώοι πολίτες που δολοφονούνται μέσα σε σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, στους δρόμους, από τυφλούς πυραύλους.

Αν θες να κατανοήσεις την λέξη "κτηνωδία", δες τι κάνει ο Πούτιν. Εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι που δεν του φταίνε σε τίποτε δεν μπορούν να βάλουν βενζίνη στα οχήματα τους, κόβουν χρειώδη από τον μηνιαίο προϋπολογισμό, η ζωής τους έχει πλέον στερήσεις.

Επιπλέον, λόγω της πείνας που εξαπλώνεται κυρίως στις φτωχές χώρες, είναι πιθανό ένα βιβλικών διαστάσεων προσφυγικό κύμα προς την Ευρώπη που θα αναστατώσει τον πλανήτη΄. 

Όλη αυτή η "κτηνωδία", γίνεται από έναν άνθρωπο που καθημερινά κινείται σε πανάκριβα σαλόνια, τον υπηρετούν εκατοντάδες αυλικοί, έχει όλα τα ΜΜΕ υπό έλεγχο για να τον αποθεώνουν ενώ βγάζει και λόγους για το πόσο υπέροχα πράττει όλα τα παραπάνω. 

Μόνο ένας μανιακός κτηνάνθρωπος μπορεί να στέλνει χιλιάδες ανθρώπους στον θάνατο και εκατομμύρια σε στερήσεις για να βάλει στον χάρτη τα σύνορα της χώρας του ένα χιλιοστό πιο κάτω.