Τα ΖΑΚουλάκια

*Κάποτε η Ελλάδα έβλεπε το έργο: «Η Λίζα το έσκασε». Τώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το έργο: «Η Βίκυ το έσκασε».

*Καθημερινά, πλέον, ζούμε μεγάλες στιγμές και παρακολουθούμε απίστευτα μεγάλα έργα, ολόκληρες υπερπαραγωγές, και χωρίς να πληρώνουμε και εισιτήριο!

*Άσε που τελευταία οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι είναι περιζήτητοι και λόγω της… τρελής επικαιρότητας παρελαύνουν καθημερινά στα κανάλια!

*Να υπενθυμίσω, πάντως, ότι πριν ξεκινήσει η προβολή του έργου «Η Λίζα το έσκασε», είχαμε προλάβει και είχαμε δει το έργο: «Εισβολή στη Βουλή».

*Έξαλλη, ωστόσο, είναι η προεδρίνα της Βουλής, το θηλυκό κοινοβουλευτικό μου ίνδαλμα, η Ζωή.

*Και όχι με τον Γαβριήλ, ο οποίος την «ειρηνική διαμαρτυρία», κατά τη Ζωή, των αντιεξουσιαστών τη χαρακτήρισε «εισβολή». Άλλο κι αυτό….

*Η Ζωή έχει υποστεί βαριάς μορφής ταπηροκρανίωση, καθώς δεν πρόλαβε να κεράσει τα παιδιά που συμμετείχαν στην «ειρηνική συμπαράσταση» ούτε ένα καφέ!

*Πάντως, καθώς σε λίγο οι αντιεξουσιαστές θα κάνουν κατάληψη ακόμη και στα κοτέτσια, το γκούβερνο του Αλέξη αποφάσισε να συγχωνεύσει τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης!

*Η είδηση δεν είναι η συγχώνευση των υπουργείων και ποια αποτελέσματα θα μπορούσε να επιφέρει, αλλά ότι εξακολουθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα και υπάρχει υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

*Ε, ναι! Έστω και σαν ταμπέλα. Λίγο το έχετε αυτό;