Τα ΖΑΚουλάκια

*Αυτά που ξέρατε, πίτσες, πεϊνιρλί, γλυκά, όπως κορνέδες και τουλούμπες, καθώς και όλα τα σχετικά «μπινελίκια», να τα ξεχάσετε.

*Ή αν τα γουστάρετε, σώνει και καλά, θα πρέπει για να τα δοκιμάζει ο ουρανίσκος σας να τα πληρώνετε από δω και πέρα με το κατιτίς σας παραπάνω, καθότι η λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Τσιπ αποφάσισε να κηρύξει φορολογικό πόλεμο στα λιπαρά!

*Θέλει, πάντως, και ρώτημα ότι από τον πόλεμο στα λιπαρά θα προκύψει και εσωκομματικό πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ;

 *Γιατί άντε να μαζέψεις τον Βούτση, τον Κατρούγκαλο, τον Φίλη, και τους λοιπούς (ουκ ολίγους) χοντρούληδες του!

 *Όχι, ο Μπαρουφάκης δεν περιλαμβάνεται στην προαναφερόμενη κατηγορία, καθότι το παλικάρι έχει σπαθένιο σκαρί!

 *Ας όψεται ο λιτός βίος που κάνει ο Μπαρουφάακης, τρώγοντας μόνο ιχθύς, και συγκεκριμένα συναγρίδες και τσιπουροειδή.

 *Παρεμπιπτόντως, να σας ενημερώσω ότι επιβεβαιώνεται πως η βίλα της Μπαρουφάκαινας στην Αίγινα ενοικιάζεται μόνο ένα πεντοχίλιαρο ευρώπουλα.

 *Απαραίτητη η πληροφορία, για κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή περίοδος. Τρέξτε να προλάβετε, γιατί θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 *Πάντως, ο ευτραφής Πάνος, απτόητος, συνεχίζει να δίνει μαθήματα για το τι σημαίνει, στην πράξη Ανεξάρτητος Έλληνας.

 *Έτσι, κατά τον ίδιο, Ανεξάρτητος Έλληνας, και εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα σημαίνει, εκτός άλλων, ότι μοιράζεις εσύ μόνος σου το Αιγαίο με όποιον θες και του δίνεις εσύ το μερίδιο που θες!

 *Με άλλα λόγια, δεν κάνουν άλλοι τα κουμάντα, εσύ τα κάνεις…

 *Ο Παπαδάκης δεν ξανακαλεί τον Άδωνη στην εκπομπή του, ο Άδωνης δεν ξαναπάει στην εκπομπή του Παπαδάκη, και το πρόβλημα της Ελλάδας λύθηκε!

 *Από χθες ισχύει η θερινή ώρα, καθώς τα ρολόγια πήγαν μια ώρα μπροστά. Και αν τα ρολόγια πήγαν μια ώρα μπροστά, τα μυαλά σ’ αυτόν το δύσμοιρο τόπο συνεχίζουν να πηγαίνουν ολοταχώς πίσω!

 *Κατά τα άλλα, θέλει και ρώτημα ότι το γκούβερνο του Αλέξη με τους Καμμένους έχει βάλει την Ελλάδα στον αυτόματο πιλότο και σε φουλ καθοδική κίνηση;