Τα ΖΑΚουλάκια

*Τώρα που η γερμανική Βουλή ενέκρινε την παράταση του Μνημονίου (σόρι, της δανειακής σύμβασης), λέτε να πει «ναι» και στη συνέχιση του πρωταθλήματος, όταν με το καλό πούμε να ξαναδούμε μπάλα;

*Πάντως, για να πούμε και της Δωροθέας το δίκιο, να διευκρινιστεί ότι οι δικοί μας ήταν αυτοί που μας έκοψαν τη μπάλα, δηλαδή τα θεάματα, και όχι οι Γερμανοί.

*Ως γνωστόν, οι Γερμανοί μας έκοψαν τη (δανεική) μάσα κι εκεί που κατεβάζαμε αμάσητα τα καρβέλια και δέναμε τους σκύλους με τα λουκάνικα, τώρα τη βγάζουμε με τα αντίδωρα που μας δίνουν.

*Όσο για τη δική μας Βουλή, αυτή δεν καταδέχεται να ασχολείται με παρακμιακά θέματα, όπως αυτό της παράτασης των δανεικών που (δεν) παίρνουμε.

*Η δική μας η Βουλή απολαμβάνει το μεγαλείο της ζώντας μεγάλες στιγμές χάρη στην προεδρίνα της, το απόλυτο θηλυκό, τη Ζωή!

*Το ότι θα βλέπαμε καθημερινά ένα μεγάλο σόου στο ναό της δημοκρατίας με «νταραβεριτζού»  τη Ζωή ήταν απολύτως αναμενόμενο, καθώς ανέκαθεν η κοριτσάρα μπέρδευε τη βούρτσα με τη λούτσα!

*Θέλει και ρώτημα αυτό από τη στιγμή που η Ζωή πήρε φόρα και εκτός από τη Βουλή συγκαλεί και την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;

*Και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλα («τσάμπα οι ντάλιες που της έδωσα») έβγαλε από τα ρούχα του!

*Για την ακρίβεια, τον έβγαλε από το μπλουζάκι με το οποίο έσκασε μύτη στη Βουλή. Πάει, τον χάλασαν κι αυτόν…

*Είδατε που ο Αλέξης με τον Μπαρουφάκη έκαναν πλέον Κίνημα τη… δίωξη της γραβάτας;

*Μέχρι και βίντεο κλιπ έκαναν οι Φριτς τον Μπαρουφάκη, που βλέπει τα βιβλία του να πουλάνε σαν τρελά.

*Αυτός, ναι, είναι το απόλυτο success story!