Τζεφ Μπρίτζες: Η μάχη με τον καρκίνο και το μήνυμα στο facebook

Πριν από σχεδόν δύο μήνες ο διάσημος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες άφησε τον κόσμο της showbiz μουδιασμένο όταν ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο (λέμφωμα) και ότι αμέσως θα αρχίσει τις χημειοθεραπείες.

Αν και έχει μπει σε μια δύσκολη περιπέτεια ο ίδιος δεν χάνει όμως τη θέλησή του.

Χθες, 14 Δεκεμβρίου, ο Μπρίτζες, χαλαρός από το σπίτι του, ανέβασε νέα ανάρτηση, χωρίς μαλλιά αλλά γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον.

Ο 71χρονος ηθοποιός δήλωσε επίσης «ευγνώμων» για την αγάπη και τη στήριξη από συγγενείς και φίλους και ευχαριστεί όλους τους θαυμαστές του για τα μηνύματα συμπαράστασης που του στέλνουν και δηλώνει πως όλες αυτές οι ευχές και η αγάπη που λαμβάνει τον κάνουν να νιώθει πολύ καλύτερα.

 


 
 

Καταβεβλημένος αλλά αισιόδοξος

 

Με αφορμή τα γενέθλιά του, έκλεισε τα 71, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του που δείχνει ότι παρά τις δυσκολίες δεν σταματά να χαμογελά.

Ξαπλωμένος στη βεράντα του ο ηθοποιός έχει μαζί του το σκυλάκι του και γράφει στη λεζάντα:

• Νιώθω καλά

• Ξύρισα το κεφάλι μου

• Πήρα σκυλάκι, τον Monty

• Είχα γενέθλια, έγινα 71

Χρησιμοποιώντας μια γνωστή ατάκα από το θρυλικό ρόλο του ως «Dude» στην ταινία των αδελφών Κοέν «The Big Lebowski» ο Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο μέσω social media ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου και πως ξεκινά θεραπεία.


 
 

«Όπως θα έλεγε ο Dude: νέα σκ**ά ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια, είμαι τυχερός διότι έχω μια σημαντική ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή», έγραφε στο μήνυμά του.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης