Τίτλοι τέλους για την μουσική εκπομπή της ΕΡΤ το «Μουσικό Κουτί»

Τελευταία η ελληνική τηλεόραση έχει κάνει ακόμα πιο σαφή την αγάπη της για τη μουσική με έναν από τους εξέχοντες λόγους να είναι η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που ξεκίνησε πίσω στο 2020 με βασικό οικοδεσπότη τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη στο πλευρό του. 

Το «Μουσικό Κουτί» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ δεν άργησε να ξεχωρίσει για την καλή του αισθητική, τους ενδιαφέροντες καλεσμένους αλλά και την πολύ καλή μπάντα που συνοδεύει μουσικά τους καλεσμένους της εκπομπής. 

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, πάντως, το «Μουσικό Κουτί» θα κάνει την τελευταία του υπόκλιση στο τέλος του φετινού του κύκλου.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με μία ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό πως ο τρίτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος για την αγαπημένη εκπομπή, αφήνοντας το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα: 

«Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του, όπου κρατά κιθάρα. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης