ΣΥΡΙΖΑ : Μετά το γήπεδο στον Βοτανικό υπονομεύει και το γήπεδο στην Φιλαδέλφεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ μισεί τα γήπεδα ποδοσφαίρου; Την ώρα που σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες οι ομάδες κατασκευάζουν εύκολα νέα γήπεδα μέσα στον αστικό ιστό (π.χ. Άρσεναλ), στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την διπλή ανάπλαση στον... λασπότοπο του Βοτανικού.

Εκεί με δική του ευθύνη χάθηκε η μεγαλύτερη μεταπολεμική ευκαιρία της Αθήνας για ντόμινο αναμόρφωσής της 2 χλμ. από την Ομόνοια. Κατεστράφη επίσης η εταιρεία Βωβός, απολύθηκαν 3.000 εργαζόμενοι σε αυτήν, δεν απελευθερώθηκε υπέρ του πρασίνου το γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας κ.ο.κ.

Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει και το γήπεδο της ΑΕΚ με πρόσχημα ότι δεν πρ΄πει να κποπεί (από το παρακείμενο άλσος) ούτε ένα δέντρο! Ο νεος δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος που τον στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει θέματα, με αποτέλεσμα η Ν. Φιλαδέλφςια να ζει σε καθεστώς τραμπουκισμών.

«Εμείς δεν επιθυμούμε να σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση του γηπέδου αλλά σε άλλα συμφέροντα που εκδηλώνονται με πρόσχημα το γήπεδο», υποστηρίζει ο κ. Βασιλόπουλος.

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή όταν η ανοιχτή συζήτηση σε πλατεία της περιοχής, στην οποία καλούσε το ίδιο συντονιστικό σημαδεύτηκε από τραυματισμούς κι ανθρώπους να καταλήγουν στο νοσοκομείο, με το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Στρούγκα» να δέχεται επίθεση. Οργανωμένοι οπαδοί ισχυρίζονται πως η συγκέντρωσή τους δεν σχετιζόταν με τα επεισόδια στη «Στρούγκα».

Προχθές το βράδυ άλλη μια προγραμματισμένη εκδήλωση για την ίδια υπόθεση -στην οποία θα μιλούσαν ο κ. Βασιλόπουλος και ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Ηρ. Γκότσης- ματαιώθηκε, με οπαδούς να μπαίνουν στον χώρο και να φωνάζουν συνθήματα.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης