Στην Εθνική Ελλάδος το παραδέχονται : Μας νίκησε ένας τερματοφύλακας (Νάδας)

Κρίμα. Μια εθνική που κυριάρχησε επί 120 λεπτά με 30 τελικές προσπάθειες, πολλά τετ α τετ και που εξαφάνισε την Κόστα Ρίκα (ουσιαστικά δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία) αποκλείστηκε από τους 8 του παγκοσμίου κυπέλλου στα πέναλτι. Την απόλυτη εξήγηση έδωσε ο Δ. Σαλπιγγίδης που είπε: 

«Εμείς είχαμε μεγάλη ατυχία και η αντίπαλη ομάδα είχε έναν μεγάλο τερματοφύλακα. Σήμερα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Γιατί εμείς θα έπρεπε να είχαμε προκριθεί με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο Νάβας έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Αυτός κράτησε την Κόστα Ρίκα».

Ο Μανιάτης συμφώνησε δηλώνοντας : " Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης, αλλά δυστυχώς μας έλειψε το δεύτερο γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα ήταν ο ήρωας της βραδιάς. Δυστυχώς δεν σκοράραμε και πήγαμε στα πέναλτι. Εκεί θέλει τύχη".

Ο Παπασταθόπουλος : "Σήμερα αξίζαμε να νικήσουμε, αλλά όταν χάνεις τις ευκαιρίες που έχεις και πας στα πέναλτι, τότε η ομάδα που αγωνιζόταν τόση ώρα με δέκα παίκτες, αποκτά προβάδισμα. Σε αυτά τα ματς υπάρχουν και προσωπικότητες που τα κερδίζουν και τέτοιος είναι ο Νάβας".

Σαμαράς : " Η Κόστα Ρίκα στο μοναδικό σουτ έβαλε γκολ. Και ο Σάντος και ο Καραγκούνης είναι μεγάλο κεφάλαιο και οι δύο. Ενας προπονητής που έφερε επιτυχίες και ένας παίκτης που μαζί με τον Κατσουράνη είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της δεκαετίας. Κρίμα αλλά έφτασε στην ηλικία που πρέπει να σταματήσει. Συνεχίζουμε σαν ομάδα με νέο προπονητή να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης