Σελίν Ντιόν: Ακυρώνει όλες τις συναυλίες της- Πάσχει απο σπάνια ασθένεια

Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας προχώρησε η Σελίν Ντιόν, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ότι αναβάλλονται και ακυρώνονται συναυλίες της ανοιξιάτικης ευρωπαϊκής περιοδείας της, Courage World Tour.

Συγκεκριμένα, αναβάλλονται όλες οι συναυλίες της από 24 Φεβρουαρίου έως και 11 Απριλίου 2023, ενώ ακυρώνονται οκτώ συναυλίες της που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023 (μεταξύ αυτών και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023).

Οι συναυλίες που είναι προγραμματισμένες από 26 Αυγούστου μέχρι και 4 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Πριν την εμφάνιση της πανδημίας, η Σελίν είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες 52 συναυλίες της περιοδείας Courage World Tour, στη Βόρεια Αμερική και διέκοψε την περιοδεία της το Μάρτιο του 2020.

Η εξομολόγηση για τη σπάνια ασθένεια

Από εκείνη τη στιγμή, η Σελίν Ντιόν ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να αναρρώσει από σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς που δεν της επιτρέπουν τις ζωντανές εμφανίσεις. Η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την Σελίν επαναξιολογεί συνεχώς την κατάστασή και συνεχίζει τη θεραπεία της.

Σε βίντει που ανάρτησε στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με μια σπάνια νευρολογική ασθένεια, το stiff person syndrome, που επηρεάζει μόλις 1 άνθρωπο ανά εκατομμύριο.

«Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο», αναφέρει σε δήλωσή της η διάσημη τραγουδίστρια. «Μου λείπετε… να σας βλέπω…να είμαι στη σκηνή…να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου».

Το ανοιξιάτικο σκέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου του 2024 στην Πράγα και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου 2024 στο Λονδίνο.

Πώς θα γίνει η αποζημίωση για τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για τις συναυλίες του 2023 που επαναπρογραμματίζονται παραμένουν σε ισχύ για τις νέες ημερομηνίες του 2024.

 

Στους κατόχους εισιτηρίων για τις οκτώ καλοκαιρινές συναυλίες που ακυρώνονται θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Οι πελάτες που επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια / voucher τους θα πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα με e-mail από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022. Αιτήσεις εξαργυρώσεων πέραν του διαστήματος αυτού δεν θα γίνουν αποδεκτές. Η διαδικασία της επιστροφής του αντιτίμου θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων, ως κάτωθι:

1. Οι πελάτες που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω Viva θα πρέπει να αποστείλουν μέσω e-mail τον αριθμό παραγγελίας τους στο [email protected].  Στη συνέχεια η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων.

2. Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους με μετρητά από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου Viva, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο [email protected] με τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν είναι:

  • Κωδικός παραγγελίας
  • ΙΒΑΝ
  • Τράπεζα
  • Δικαιούχος

3. Οι πελάτες που έχουν μετατρέψει τα εισιτήρια τους σε voucher μπορούν να αιτηθούν την εξαργύρωσή τους αποστέλλοντας τα στοιχεία της παραγγελίας (voucher) τους μέσω e-mail στο [email protected].

4. Οι κάτοχοι εισιτηρίων που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους από το φυσικό κατάστημα πώλησης Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42, έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από το ίδιο κατάστημα, από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022.

 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης