Ο Χιου Τζάκμαν αρνείται ότι πήρε αναβολικά για να ενσαρκώσει τον Γούλβεριν

Ο Χιου Τζάκμαν αρνείται ότι έκανε χρήση αναβολικών για να μεταμορφωθεί σε Γούλβεριν. Όπως είπε ο ηθοποιός στον Κρις Γουάλας κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο «Who’s Talking to Chris Wallace» του HBO ποτέ δεν κατέφυγε στη χρήση στεροειδών για να μεταμορφωθεί στον χαρακτήρα του υπερήρωα.

«Με τα χρόνια οι άνθρωποι ρωτούσαν πήρε στεροειδή;» ρώτησε ο Γουάλας. «Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Γούλβεριν», είπε ο Τζάκμαν. «Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ποιες είναι οι παρενέργειες αυτών. Και είπα:

“Δεν μου αρέσει τόσο πολύ”. Οπότε όχι, το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο. Και σας λέω, έχω φάει περισσότερα κοτόπουλα -λυπάμαι πολύ για όλους τους vegans και τους vegetarians και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα μου δεν είναι καλό. Αν η θεότητα έχει σχέση με τα κοτόπουλα, έχω πρόβλημα».

Ο Τζάκμαν θα επαναλάβει τον ρόλο του Γούλβεριν στο επερχόμενο «Deadpool 3» της Marvel. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης του Τζάκμαν στο «The Music Man» του Μπρόντγουεϊ.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης