Ολυμπιακοί 2012: Ηττήθηκαν οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη στο μπιτς βόλεϊ

Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη, μπιτς βόλεϊ

Οι Κινέζες έδειξαν για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ τις δυνατοτητές τους και επιβλήθηκαν με άνεση του ελληνικού διδύμου, Μαρίσα Τσιαρτσιάνη/Βίκυ Αρβανίτη με 2-0 (21-17, 21-16). 

Ετσι οι ελληνίδες αθλήτριες θα πρέπει πλέον να περιμένουν το αποτέλεσμα του άλλου ζευγαριού του ομίλου. 

Σε περίπτωση νίκης των Ελβετίδων θα καταλάβουν την 3η θέση και έτσι θα περάσουν στο ταμπλό των χαμένων, σε αντίθετη, δηλαδή νίκη των Ρωσίδων θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα περιμένουν το άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στις ομάδες της Ρωσίας και της Ελβετίας, που θα διεξαχθεί το απόγευμα (16:30), και ελπίζουν να χάσουν οι Ρωσίδες Βάσινα /Βοζάκοβα από τις Ελβετίδες Κουν/Ζούμκερ για να καταλάβουν την τρίτη θέση και να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στην επόμενη φάση, όπως και οι δύο καλύτερες τρίτες των ομίλων, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες θα δώσουν αύριο το βράδυ αγώνα μπαράζ για να συμπληρώσουν τις δύο τελευταίες θέσεις της 16άδας.

Οι Ελληνίδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ και πάλεψαν έως το τέλος. Τελικά οι Κινέζες, πιο καλές στην υποδοχή και στην άμυνα, πήραν τη νίκη με 21-17 σε 20 λεπτά. Στο δεύτερο σετ το ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε νωθρά, έκανε λάθη στην αρχή, αιφνιδιάστηκε και οι Κινέζες έφθασαν να προηγούνται με 6-0. 

Στη συνέχεια οι Ελληνίδες ισορρόπησαν το ματς, ανέβασαν την απόδοση τους, το πάλεψαν δυνατά, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη διαφορά και ηττήθηκαν με 21-16 σε 19 λεπτά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Βήμα

Δείτε επίσης