Ματαιώνεται το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020

Ματαιώνεται το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020 λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «μετά από πολλή προσπάθεια και εξαντλώντας κάθε δυνατό χρονικό περιθώριο και πρόσφορο μέσο προς την υλοποίηση των εκδηλώσεών», το Φεστιβάλ θα πρέπει να ματαιωθεί καθώς «οι δύσκολες συγκυρίες και συνθήκες, καθώς και οι τρέχουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες διατάξεις και οδηγίες, δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του».   
 

 
 

«Με την ελπίδα να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η δοκιμασία, ανανεώνουμε το καλλιτεχνικό μας ραντεβού για το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021», σημειώνουν οι διοργανωτές.

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, την αγάπη και αγωνία σας, όλο αυτό το διάστημα, για τη φετινή διοργάνωση.»   Μήνυμα για την ακύρωση του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020 απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας και Επικεφαλής της διοργάνωσης, κ. Φώτιος – Παναγιώτης Τατάκης, προς όλους τους Δημότες αλλά και το κοινό του Φεστιβάλ.   



 
 

«Η απόφαση αυτή είναι δύσκολη, κρίνεται όμως αναγκαία και τη συνομολογούμε, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι λίαν ανησυχητικά και σύσσωμη η ιατρική κοινότητα επισημαίνει την αναγκαιότητα λήψης κάθε δυνατού μέτρου, που στοχεύει στη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των πολιτών», λέει μεταξύ άλλων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης