Κυρίαρχος επί σκηνής ο Ρόμπι Ουίλιαμς

Το μέγεθος ενός μεγάλου καλλιτέχνη... Ο Ρόμπι Ουίλιαμς υπήρξε σαρωτικός στη σκηνή, εμφανιζόμενος μέσα σε ένα κατακόκκινο φόντο, φορώντας σμόκιν, κερδίζοντας αμέσως 30.000 θεατές με το στυλ, την κίνηση, τη θεατρική του παρουσία και την ιδιαίτερη επαφή που απέκτησε μαζί τους.

Πάνω σε ένα διάδρομο 15 μέτρων, που απλωνόταν από τη σκηνή και κατέληγε μπροστά στον κόσμο που τον αποθέωνε - ο Ρόμπι Ουίλιαμς τραγουδούσε, χόρευε και επικοινωνούσε μουσικά με το κοινό με έναν τρόπο, που μόνο μεγάλοι καλλι΄τεχνες το μπορούν. Παρέσευρε το ίδιο το κοινό που συμμετείχε στο σόου, τραγουδώντας και χορεύοντας.

Εικόνα που μιλά από μόνη της: Κάποια στιγμή, ο Ρόμπι ανέβασε πάνω στη σκηνή μια νεαρή θαυμάστρια του, η οποία για τα επόμενα 5 λεπτά συμμετείχε μαζί του στην ερμηνεία και τα χορευτικά μιας μεγάλης επιτυχίας του,.

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς, συνέχισε τις εκπλήξεις στη σκηνή του Terra Vibe, αφού παρουσίασε και τον πατέρα του Πήτ Ουίλιαμς, και οι δυο τους - πατέρας και γιος- τραγούδησαν μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς - του οποίου η περιοδεία ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο στη Νέα Ζηλανδία-θεωρείται ο πιο επιτυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία και ο πιο επιτυχημένος μη - λατινογενής καλλιτέχνης στην Λατινική Αμερική.

Με περιουσία που αγγίζει τα 220 εκ. δολάρια, ο Βρετανός σόουμαν, μπήκε το 2006 στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα!

Έχει 17 BRIT Awards περισσότερα από κάθε άλλον και 8 ECHO Awards. Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες, με τη σύζυγο του, την αμερικανίδα ηθοποιό Αΐντα Φίλτζ και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης