Θεσσαλονίκη: Η PhotoBiennale διοργανώνει σειρά δράσεων 31 Μαΐου - 1 Ιουνίου.

Σειρά δράσεων διοργανώνει η PhotoBiennale το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου - 1 Ιουνίου.

Το Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα πραγματοποιείται συνάντηση στο πλαίσιο του 8ου Photoday, ενός διαγωνισμού φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. 

Ο διαγωνισμός φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φωτογραφήσουν 12 θέματα σε διάστημα 12 ωρών. Η ανακοίνωση των τεσσάρων τελευταίων θεμάτων του διαγωνισμού θα γίνει στο χώρο του Μουσείου Φωτογραφίας. 

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.photoday-stereosis.com 

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στις εκθέσεις «Λόγος ΙΙ» και «Λόγος ΙΙΙ» στις Αποθήκες και Γραφεία Στρατού (Α’ Προβλήτα ΟΛΘ, αριστερά από την είσοδο του Ερυθρού Σταυρού) 

Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην έκθεση «Λόγος Ι». Μετά το τέλος της ξενάγησης στην έκθεση του ΜΦΘ θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική δράση για μικρούς και μεγάλους, παρουσία του δημιουργού Κωνσταντίνου Ιγνατιάδη. 

Χώρος: Μουσείο Φωτογραφίας 

Στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης Photoday/Stereosis. Στην έκθεση παρουσιάζονται όλες οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων του 8ου Photoday. 

Χώρος: Αίθριος χώρος, δεξιά από τις Αποθήκες & Γραφεία Στρατού (Α’ Προβλήτα ΟΛΘ).

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από in

Δείτε επίσης